Μπογδάνος στον Realfm 97,8: Δεν δέχομαι να είμαι ο λακές ή ο μπράβος κανενός

Ο Ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.

«Προσήλθαμε στην σύμπραξη με τους προηγούμενους συνεργάτες μας με την ταπεινότητα της υπαγωγής της βουλευτικής ιδιότητας στην προτεραιότητα της ομαδικής πορείας. Απεδείχθη ότι η μέριμνά τους ήταν το πώς θα στηρίξουν την κυβέρνηση, πώς θα συνεργαστούν με την κυβέρνηση, πώς θα εξυπηρετήσουν το Μαξίμου, πώς θα κάνουν την βρώμικη δουλειά του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ιστορία των υποκλοπών με τον κ. Ανδρουλάκη» ανέφερε.

«Εφόσον επιθυμούσα να είμαι στη ΝΔ, θα επιδίωκα να είμαι στη ΝΔ, όχι σε κάποιο παραμάγαζό της. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν» πρόσθεσε.

«Εμείς λέμε ότι υπάρχουν αρχές που σήμερα την εποχή όπου όλες οι μειονότητες, όλες οι ειδικές ομάδες, οι Ρομά, οι Πακιστανοί, οι λαθρομετανάστες, οι ΛΟΑΤΚΙ έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους απλούς, κανονικούς φορολογούμενους Έλληνες πολίτες» επεσήμανε ο κ. Μπογδάνος.

«Δεν μπορείς να είσαι το δεκανίκι εκείνων που πολεμούν αυτά που αγαπάς» σχολίασε. «Δεν δέχομαι ως Κωνσταντίνος Μπογδάνος με την πορεία που έχω στα ΜΜΕ και αυτά τα 3 τελευταία χρόνια στην κεντρική πολιτική σκηνή, να είμαι ο λακές ή ο μπράβος κανενός» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν βλέπω να θέλουν να μπουν στη Βουλή, όταν είναι στο 1% να πω γενναιόδωρα, έρχεται ένας βουλευτής το πηγαίνει στο 2%, φέρνει την πιο επιδραστική και hot προσωπικότητα, τουλάχιστον σε συγκεκριμένα κοινά στον δεξιό χώρο, αναφέρομαι στην κ. Λατινοπούλου, η οποία είναι ένα φαινόμενο είτε κάποιος την συμπαθεί ή όχι και πάει το κόμμα στο 3 παρά και κάνει την τεράστια γκάφα – πατάτα ο Πρωθυπουργός με το θέμα των υποκλοπών που επιτρέπει να του κάνεις μια επίθεση και να πάρεις άλλο ένα ο,5%, αντί να δεις την ευκαιρία δυναμιτίζεις το εγχείρημα» σημείωσε για τον κ. Κρανιδιώτη και τον κ. Τζήμερο και την συνεργασία τους.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ