Αβραμόπουλος: Η δύναμή μας είναι η ιστορία της παράταξής μας

Αβραμόπουλος: Η δύναμή μας είναι η ιστορία της παράταξής μας

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Δημήτρης Αβραμόπουλος δεν κατάφερε να παραστεί στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Χαλκιδική για τα 20 χρόνια του κόμματος, καθώς οι υποχρεώσεις του δεν του επέτρεψαν να έρθει στην Ελλάδα από τις Βρυξέλλες.

Σε γραπτό μήνυμα που έστειλε ανέφερε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο:

«Σήμερα, το 2014 με και κοντά στον Αντώνη Σαμαρά, καλούμαστε για μία ακόμα φορά, ανταποκρινόμενοι στις ιστορικές προκλήσεις να ανοίξουμε την πόρτα που θα μας οδηγήσει σε μία Νέα Ελλάδα. Την Ελλάδα των αξιών, του κύρους, της αυτοπεποίθησης, της ευθύνης, της διαφάνειας, τη νέα σύγχρονη ευρωπαϊκή και υπερήφανη Ελλάδα.  Αυτό το δρόμο μας δείχνουν οι πολίτες και αυτό το δρόμο, μέσα από τις δυσκολίες της κρίσης που σταδιακά αφήνουμε πίσω, καλούμαστε ενωμένοι οι Έλληνες να διαβούμε. Αυτό το δρόμο της εθνικής ενότητας και της εθνικής συνεννόησης ζητούμε να ακολουθήσουν μαζί μας και σε πνεύμα ομοψυχίας και αλληλεγγύης οι έλληνες πολίτες πέρα και πάνω από τις όποιες ιδεολογικές και πολιτικές αντιθέσεις και διαφορές».

«Η δύναμή μας είναι η ιστορία της παράταξής μας, οι ιδέες μας, οι αρχές μας και κυρίως η ενότητά μας. Αυτή την ενότητα επιβεβαιώνει σήμερα, η επέτειος των 40 χρόνων ιστορικής προσφοράς της Νέας Δημοκρατίας, της πολιτικής δύναμης που εμπνέεται και κατευθύνεται από την παρακαταθήκη ενός μεγάλου Έλληνα και Ευρωπαίου πολιτικού, του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή», υπογράμμισε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

 

Διαβάστε επίσης:

“Όλοι οι Έλληνες αναγνωρίζουν την προσπάθεια του Σαμαρά”

Μεϊμαράκης: Κυρίαρχος κορμός της επόμενης κυβέρνησης θα είναι η ΝΔ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ