Αποστολάκης: Καλό είναι να δεχθούν ότι ο Κασσελάκης είναι ο αρχηγός – Όποιος δεν θέλει να βοηθήσει ας μείνει στην άκρη

Για τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στις εκλογές για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Ευάγγελος Αποστολάκης. Όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ, «η επόμενη ημέρα στο κόμμα χρειάζεται καθαρές θέσεις και καθαρές κινήσεις. Δεν υπάρχει περιθώριο για χάσιμο χρόνου και αντιπαραθέσεις χωρίς νόημα».

Πρώτη αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας – Τσακνάκης: «Ούτε μια ώρα με τον Κασσελάκη πρόεδρο»

Ο κ. Αποστολάκης υποστήριξε ότι «είναι φυσιολογικό να υπάρχουν κάποιες πικρίες έπειτα από μια αντιπαράθεση» και πρόσθεσε ότι «μετά την αναμέτρηση καλό θα είναι να δεχθούν όλοι ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο αρχηγός του κόμματος.

Σύμφωνα με τον κ. Αποστολάκη, «ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αποφασισμένος να κάνει τις αλλαγές. Η κοινωνία δεν του είπε να ξανακάνει τα ίδια γιατί τα ίδια είναι θέμα, απέτυχαν».

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Η θερμή αγκαλιά του Στέφανου Κασσελάκη με τον Νίκο Παππά και το «ευχαριστώ» – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Επανέλαβε ότι πρέπει να δεχθεί όλο το σύστημα πως υπάρχει ένα καινούριο ξεκίνημα, «τα πράγματα μπαίνουν σε μια νέα σειρά. Υπάρχουν άνθρωποι πολύ ικανοί, που έχουν να προσφέρουν στο κόμμα».

Όπως είπε, «είναι δύσκολο να… καταπιείς ότι σε 20 ημέρες κατάφερε να πάρει το κόμμα στα χέρια του και με τέτοια διαφορά».

ΣΥΡΙΖΑ: Τα νέα δεδομένα μετά τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη – Οι αντιδράσεις και τα στοιχήματα για τον πρόεδρο

«Αν δεν το κάνουν υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι. Αλλά δεν γίνεται να ξεκινήσουμε έτσι», τόνισε ο πρώην υπουργός.

«Πολλά πράγματα πρέπει να αλλάξουν και θα αλλάξουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ένα κόμμα με κατευθύνσεις, πολιτικές γραμμές και θα λειτουργεί ως κόμμα. Ούτε τάσεις, ούτε φατρίες, ούτε επαναστάσεις μέσα στο κόμμα, ούτε εσωτερική αντιπολίτευση. Όποιος θέλει να βοηθήσει, υπάρχει πεδίο να βοηθήσει, όποιος δεν θέλει, ας μείνει στην άκρη», υπογράμμισε.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ