Αποστολάκης: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει θέση αντιπροέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ

Οι αλλαγές στο οργανόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης άρχισε να τοποθετεί στελέχη σε θέσεις-κλειδιά. Την ίδια στιγμή ο στενός συνεργάτης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης δεν απέκλεισε την πιθανότητα να υπάρξει και θέση αντιπροέδρου στο κόμμα.

ΣΥΡΙΖΑ – Αποστολάκης: Δεν είναι ώρα για τοξικότητα – Τι είπε για ενδεχόμενη παραίτησή του

Μάλιστα ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ έριξε τους τόνους με την εσωκομματική αντιπολίτευση και εμφανίστηκε ενωτικός. «Ο νέος πρόεδρος θέλει να αξιοποιήσει τους πάντες μέσα στο κόμμα και ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί κάποιοι να φύγουν. Οι άνθρωποι που μπορούν να κάνουν τη δουλειά με τον καλύτερο τρόπο, θα μπουν στις αντίστοιχες θέσεις. Ζητούμενο είναι μία ουσιαστική αντιπολίτευση», είπε στο Kontra o Ευάγγελος Αποστολάκης.

Και συνέχισε: «Ας μην κάνουμε υποθετικά σενάρια, θα φανεί γρήγορα προς τα πού πάμε. Δεν περισσεύει κανείς. Η κοινωνία δεν ανταποκρίθηκε στα προεκλογικά μηνύματα του ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα πρέπει να σταθεί στα προβλήματα, η κοινωνία θέλει λύσεις».

Στέφανος Κασσελάκης: «Προσευχόμουν στο μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ να μην είμαι γκέι»

Παράλληλα εκτίμησε ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο εσωτερικό του κόμματος. «Ο χρόνος είναι πολύτιμος και υπάρχουν πράγματα, τα οποία έπρεπε να είχαν γίνει χθες. Ενδεχομένως να δούμε διαφορές στο οργανόγραμμα», προσέθεσε ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

Να σημειωθεί ότι χθες ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ είχε εμφανιστεί με πιο σκληρές δηλώσεις έναντι της εσωκομματικής μειοψηφίας. «Πολλά πράγματα πρέπει να αλλάξουν και θα αλλάξουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ένα κόμμα με κατευθύνσεις, πολιτικές γραμμές και θα λειτουργεί ως κόμμαΟύτε τάσεις, ούτε φατρίες, ούτε επαναστάσεις μέσα στο κόμμα, ούτε εσωτερική αντιπολίτευση. Όποιος θέλει να βοηθήσει, υπάρχει πεδίο να βοηθήσει, όποιος δεν θέλει, ας μείνει στην άκρη», είχε αναφέρει ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

Κασσελάκης: Τα ερωτήματα και οι επόμενες κινήσεις – Τα πρόσωπα «κλειδιά» στο πλευρό του νέου προέδρου

Δείτε στο 1:22:00

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ