Σασμός: Η αποκάλυψη της Βασιλικής οδηγεί τον Νικηφόρο στο μεγαλύτερο αδιέξοδο

Ο Σασμός απόψε επιστρέφει με το δεύτερο επεισόδιο της τρίτης σεζόν, η οποία έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (25/9). Η Στέλλα επιστρέφει ζητώντας απαντήσεις για τον Ευθύμη, ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι του τι πραγματικά συνέβη στο μαντρί.

Σασμός: Ο Βασίλης Μπισμπίκης μπήκε στην σειρά κι έβαλε φωτιά στο Τwitter– «Ανδρέα καν’τα όλα λίμπα»

Η αποκάλυψη της Βασιλικής οδηγεί τον Νικηφόρο στο μεγαλύτερο αδιέξοδο της ζωής του, ενώ ο Μαθιός βλέπει μέσα σε έναν εφιάλτη χωρίς τέλος το όνειρό του να βγαίνει αληθινό. Η Καλλιόπη από την άλλη ανακαλύπτει τις προθέσεις του Αστέρη και της Αργυρώς, καθώς εκείνη τρέμει την επόμενη ημέρα από τον ματαιωμένο της γάμο.

Ο σασμός που ετοιμάζει ο Παύλος πέφτει στον γκρεμό, καθώς στο χωριό έρχεται ο άνθρωπος που θα αλλάξει τα πάντα!

Σασμός – Πρεμιέρα: Οι κραυγές της Βασιλικής που λύγισαν το Twitter

 

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου , στις 21:00 – Επεισόδιο 03

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να σηκώσει το βάρος της προδοσίας που περνά, όσο ο φίλος του Μανόλης βρίσκεται κι εκείνος σε αδιέξοδο με την Τζένη. Τη στιγμή που ο Αστέρης μοιράζεται τη χαρά του που είναι θείος, η Αργυρώ ανησυχεί για τις προθέσεις του δικού της θείου, Αντρέα Βρουλάκη. Ο Αντώνης βρίσκεται σε καλό δρόμο για τον πυροβολισμό στο μαντρί, ενώ ο Δημήτρης στριμώχνει ανοιχτά τον Μαθιό, φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση. Ο Παύλος μέσα στη νύχτα δέχεται μια επίσκεψη και η Καλλιόπη έρχεται αντιμέτωπη με μια αλήθεια που θα ανατρέψει τις ισορροπίες της.

Σασμός

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου , στις 21:00 – Επεισόδιο 04

Ο Αντρέας εξαγριώνεται, όταν μαθαίνει για τη σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς. Οργισμένος, θα πάει στο σπίτι των Βρουλάκηδων, ζητώντας εξηγήσεις, αλλά δε θα περιμένει την αντίδρασή τους. Ο Νικηφόρος καταφεύγει στο Μανόλη, σε μια προσπάθεια να πιαστεί από κάπου. Ο Μαθιός ζητά να τον δει, εκείνος ωστόσο αρνείται πεισματικά. Μία απρόσμενη πρόταση θα εκπλήξει την Αιμιλία, και μία επίσκεψη στη φυλακή θα φέρει τον Βαγγέλη ενώπιον κρίσιμων διλημμάτων.

Η Βασιλική παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο, έχοντας συμφωνήσει με την Καλλιόπη να συμμαχήσουν για το καλό της οικογένειάς τους. Ο Φραγκιαδάκης επιμένει να σκαλίζει με το Γιώργο τον πυροβολισμό του Μαθιού. Δυστυχώς για τον ίδιο, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σε κάποιον που δεν έπρεπε, και οι συνέπειες θα είναι δραματικές.

Δείτε φωτογραφίες από τα πρώτα επεισόδια

Σασμός Σασμός Σασμός Σασμός Σασμός Σασμός Σασμός Σασμός

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ