Αποκάλυψη για τους «Σπαρτιάτες»: Κασιδιάρης και Στίγκας γνωρίζονταν από το 2019

Αποκαλύψεις για το κοινό παρελθόν του επικεφαλής του κόμματος «Σπαρτιάτες», Παναγιώτη Στίγκα και του έγκλειστου στις φυλακές, Ηλία Κασιδιάρη έκανε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Επιμένει ο Στίγκας: Κηροζίνη ο Κασιδιάρης για τους «Σπαρτιάτες» – Η παραδοχή για τη… σχέση με τους «Έλληνες»

Στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του στην εκπομπή «Αρένα» του ΑΝΤ1 ο Παναγιώτης Στίγκας διέψευσε ότι γνωρίζει τον καταδικασμένο χρυσαυγίτη. «Δεν τον γνωρίζω. Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ στην ζωή μου», είπε ο επικεφαλής των Σπαρτιατών.

Ωστόσο ο ΑΝΤ1 αποκάλυψε ότι φαίνεται να έχει σχέση με τον Ηλία Κασιδιάρη ήδη από το 2019, ενώ ζητούσε από πολιτικά γραφεία να πληρώνεται με το πρόσχημα ότι θα φέρει ψηφοφόρους.

Εκλογές 2023: Ποιοι είναι οι «Σπαρτιάτες» που μπαίνουν στη Βουλή – Ο επικεφαλής Βασίλης Στίγκας και η στήριξη Κασιδιάρη

Πρώην συνεργάτης του Παναγιώτη Στίγκα ανέφερε για την δήλωση του ότι δεν γνωρίζει τον χρυσαυγίτη.  «Είναι ψέμα, τεράστιο ψέμα. Είναι τεράστιο ψέμα», είπε πρώην συνεργάτης, που εξήγησε ότι γνωρίζει τον Ηλία Κασιδιάρη από το 2019.

Συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2019 ο Παναγιώτης Στίγκας είχε βρεθεί στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο μαζί με τον Γιάννη Λαγό της Χρυσής Αυγής. «Από τότε τον ξέρει οπότε είναι τεράστιο ψέμα», τόνισε πρώην συνεργάτης.

«Σπαρτιάτες»: Οι προκλητικές αναρτήσεις του Βασίλη Στίγκα – Επιτίθεται κατά πάντων

Και ο πρώην συνεργάτης του Βασίλη Στίγκα, Φώτης Πεχλιβανίδης εξήγησε ότι πιστεύω πως σε κάποια στιγμή ο επικεφαλής των Σπαρτιατών ήρθε σε επαφή με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Ταυτόχρονα εργαζόμενος σε πολιτικό γραφείο αποκάλυψε ότι ο Παναγιώτης Στίγκας πήγαινε από κόμμα σε κόμμα και «πουλούσε» λίστες με ψηφοφόρους. «Ο ίδιος απαιτούσε να έχει ένα μισθό αδήλωτο για να μην χάσει το επίδομα ανεργίας», ανέφερε ο εργαζόμενος πολιτικού γραφείου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ