Αντώνης Μυλωνάκης: Από τον Σεπτέμβριο είχε οργανωθεί το σενάριο αποχώρησής μου – Νιώθω προδομένος

Στενοχωρημένος και προδομένος δήλωσε ότι αισθάνεται ο Αντώνης Μυλωνάκης μετά τις εξελίξεις στην «Ελληνική Λύση» και την αποχώρησή του από το κόμμα καθώς δεν αποδέχτηκε την απόφαση να είναι υποψήφιος σε άλλη εκλογική Περιφέρεια.

Βελόπουλος: Η πρώτη αντίδραση – «Πολιτικά σκουπίδια και ψεύτες για μια καρέκλα»

Μιλώντας στο OPEN ο Αντώνης Μυλωνάκης είπε μεταξύ άλλων ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος πήγε να τον απαξιώσει, ενώ αποκάλυψε πως πληροφορήθηκε από άνθρωπο του προέδρου ότι το σενάριο για να φύγει είχε οργανωθεί από τον Σεπτέμβριο.

Ο κ. Μυλωνάκης τόνισε χαρακτηριστικά ότι  «είμαι στενοχωρημένος. Είναι ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας βγαλμένο τελικά από το εσωτερικό του κόμματος. Υπάρχει στην πολιτική ιστορία την τελευταία ημέρα διάλυσης της Βουλής να σου αλλάζει Περιφέρεια; Με αυτό το πράγμα σε απαξιώνουν. Χθες το βράδυ μαθαίνω από το ευρύτερο περιβάλλον του προέδρου ότι είχε οργανωθεί αυτό το σενάριο για να φύγω, από τον Σεπτέμβριο. Είχε γίνει μια πολύ μεγάλη φασαρία όταν άκουσα ότι θα κατέβουν 2-3 υποψήφιοι στην Αθήνα και συγκεκριμένα άνθρωπος που ήταν δεξί χέρι του Μιχαλολιάκου. Τότε είχα πει στον πρόεδρο να μην το κάνει αυτό και πήραν το μέρος μου η κυρία Αλεξοπούλου και ο κ. Αβδελάς . Τότε ο πρόεδρος  με διαβεβαίωσε ότι δεν θα γίνει».

Ελληνική Λύση: Αποχωρούν Αλεξοπούλου και Μυλωνάκης μετά την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας

«Μου λένε ότι η εξόντωσή σου θα έρθει την ώρα που πρέπει και ήρθε τελικά από ένα δημοσίευμα την ημέρα που βγήκε ο Βελόπουλος στο κανάλι. Είμαστε φίλοι με τον Κυριάκο Βελόπουλο, έτρεξα να τον βοηθήσω  το 2019 και πάντα ήμουν δίπλα του, ακολουθούσα τη γραμμή της Ελληνικής Λύσης και ξαφνικά μαθαίνω ότι με πρόδωσε», συμπλήρωσε ο πρώην βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης».

Ο ίδιος είπε «τους έκανα τη χάρη και έφυγα, τους τα χαρίζω όλα. Με πήραν πολλά κόμματα του πατριωτικού χώρου, αλλά δεν θα πάω πουθενά. Έχω αρχίσει να «κουμπώνομαι» άσχημα. Αυτό το ύπουλο χτύπημα που έπαθα τώρα…».

Ελληνική Λύση: Αποδέχτηκε την υποψηφιότητα στον Νομό Γρεβενών ο Αβδελάς
Επίσης, στον ΣΚΑΪ, ο κ. Μυλωνάκης ανέφερε πως ο κ. Βελόπουλος έχει πέσει σε πλάνη. «Ούτε χτύπησε το τηλέφωνο ποτέ, ούτε απολογητικό υπόμνημα έστειλα, ούτε επιστολή πρόλαβα να στείλω στον πρόεδρο. Θεωρούσα τον Κυριάκο Βελόπουλο έναν σοβαρό άνθρωπο και εξακολουθώ να λέω ότι έχει πέσει σε πλάνη από το στενό του πολιτικό περιβάλλον για συγκεκριμένα θέματα», ανέφερε.

«Δεν θα έστελνα απολογητικό υπόμνημα, δεν απολογούμαι σε κανέναν όταν δεν έχω κάνει κάτι. Ποτέ δεν είχα δει τον κ. Δημητριάδη εκτός από την ημέρα που ήρθε και κατέθεσε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας που είμαι μέλος για τις υποκλοπές», πρόσθεσε ο κ. Μυλωνάκης.

Τέλος, τόνισε ότι «αποφάσισαν την καρατόμησή μου. Το εύκολο ήταν να με βγάλουν αποστάτη. Αυτό που έγινε ήταν απαξίωση, ήθελε να αδειάσει τις τρεις αυτές περιφέρειες. Γίνεται το «μαγαζάκι», «περίπτερο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ