Ελληνική Λύση: Αποδέχτηκε την υποψηφιότητα στον Νομό Γρεβενών ο Αβδελάς

Στον νομό Γρεβενών θα είναι υποψήφιος στις εκλογές ο Απόστολος Αβδελάς. Ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Ελληνικής Λύσης αποδέχτηκε την υποψηφιότητά του στον νομό Γρεβενών σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος.

Ελληνική Λύση: Η απόφαση για τους τρεις βουλευτές που φέρονται να συνομιλούν με τη ΝΔ

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «μετά τις πρόσφατες, δυσάρεστες για εμάς, εξελίξεις σε σχέση με τους φερόμενους ως συνομιλητές της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Απόστολος Αβδελάς με θάρρος και παρρησία, απέδειξε ότι η εμπλοκή του ονόματός του δεν έχει βάση, αποδεχόμενος την υποψηφιότητά του στο νομό Γρεβενών.

Η Ελληνική Λύση ουδέποτε ανέχθηκε συμπεριφορές, οι οποίες ευτελίζουν την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, που εμπιστεύτηκαν και θα εμπιστευτούν ξανά το κόμμα μας στις 21 Μαΐου.

Ελληνική Λύση: Η απάντηση για βουλευτές που φέρονται να συνομιλούν με τη ΝΔ – «Δεν κλήθηκαν σε απολογία»

Όποιος βάζει την Ελλάδα και την υπηρεσία προς την πατρίδα πάνω από την καρέκλα το αποδεικνύει με πράξεις και όχι με λόγια. Άλλωστε ο ελληνικός λαός έχει βαρεθεί τα λόγια και περιμένει από όλους πράξεις».

Σημειώνεται ότι το όνομα του κ. Αβδελά βρέθηκε μεταξύ εκείνων των βουλευτών της Ελληνικής Λύσης – μαζί με του Αντώνη Μυλωνάκη και της Αναστασίας Αλεξοπούλου– που φέρονται να προσεγγίστηκαν από τη ΝΔ.

Αντώνης Μυλωνάκης: Υποψήφιος με ερωτηματικό πλέον – Με κάλεσαν να απολογηθώ μετά τα «περί αποστασίας»

Νωρίτερα το κόμμα είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι η απόφαση έπειτα από τη συνεδρίαση της επιτροπής δεοντολογίας είναι οι βουλευτές αυτοί να κατέλθουν ως υποψήφιοι σε διαφορετικές εκλογικές περιφέρειες.

«Οι φερόμενοι ως “συνομιλητές” της ΝΔ, θα κατέλθουν ως υποψήφιοι σε άλλες εκλογικές περιφέρειες και, σε δεύτερο χρόνο αναλόγως και της συμπεριφοράς τους, θα μπορούσαν να κατέλθουν ως υποψήφιοι στην εκλογική περιφέρεια της προτιμήσεώς τους.

Στόχος της απόφασης είναι να αποδειχθεί το ειλικρινές ενδιαφέρον των εν λόγω βουλευτών για την πατρίδα και μόνον. Και μία υπενθύμιση προς πάσα κατεύθυνση: πρωτοκλασάτα στελέχη είναι οι ψηφοφόροι της Ελληνικής Λύσης και κανείς άλλος» τόνιζε η ανακοίνωση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ