Αντιδράσεις για τη φωτογραφία με τον Άδωνι Γεωργιάδη στον Πειραιά – Η απάντηση του υπουργού – ΒΙΝΤΕΟ

Τα επικριτικά σχόλια αρκετών χρηστών των social media προκάλεσε αυτή φωτογραφία του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη στα εγκαίνια του αδριάντα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στην Αγιά Τριάδα του Πειραιά.

Και αυτό γιατί εμφανώς στην εκδήλωση αυτή δεν τηρήθηκαν οι κοινωνικές αποστάσεις, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που επισήμαναν ότι το Σαββατοκύριακο ο υπουργός Ανάπτυξης ενέκρινε πρόστιμα σε βάρος καταστημάτων εστίασης γιατί δεν τηρήθηκαν τα μέτρα των αποστάσεων ανάμεσα στα τραπέζια και τους θαμώνες και έγραψαν χαρακτηριστικά “Άλλο Μύκονος και άλλο Πειραιάς κ. υπουργέ;”.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο Open υπογράμμισε ότι όντως δεν τηρήθηκαν οι αποστάσεις στην εκδήλωση, αν και υπήρξε η σχετική ανακοίνωση από τους διοργανωτές.

“Ο κόσμος ακόμα δεν έχει πειστεί ότι δεν υπάρχει ο κορονοϊός”, τόνισε ο υπουργός και πρόσθεσε: “Διάβασα στο διαδίκτυο την απίστευτης ανοησίας ταύτιση μπαρ Μυκόνου με την Αγιά Τριάδα του Πειραιά. Φαντάζομαι ότι ο καθένας μπορεί να καταλάβει τη διαφορά. Θέλω παντού να τηρούνται οι αποστάσεις. Κακώς ο κόσμος έχει χάσει τον φόβο του για τον ιό”.

Στα σχόλια των χρηστών των social media απάντησε και ο Βασίλης Κορκίδης, Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, δωρεά του οποίου ήταν ο ανδριάντας.

“Σωστή η παρατήρηση σας. Επισημάνθηκε επανειλημμένως να κρατηθούν οι αποστάσεις από τους υπεύθυνους της Ι. Μητροπόλεως και τον Υπουργό. Δυστυχώς πολλοί προτίμησαν να βγουν φωτογραφία, αντί να κρατήσουν τις αποστάσεις!”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κορκίδης.