Αλέξης Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: Να βάλουμε ένα λιθαράκι για να μπει ένα τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη

Με το παιχνίδι επιβίωσης “Survivor” παρομοίασε τη ζωή και την καθημερινότητα των πολιτών ο Αλέξης Τσίπρας από την Πολίχνη, στη Θεσσαλονίκη, καλώντας τον κόσμο να στείλει τον λογαριασμό στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Έπειτα από την βόλτα που πραγματοποίησε στην τοπική αγορά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προχώρησε σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης.

Αλέξης Τσίπρας

“Η καθημερινότητα και η ζωή των πολιτών με την κυβέρνηση Μητσοτάκη θυμίζει πλέον Survivor: Όποιος επιβιώσει, όποιος αντέξει. Αυτή η ιστορία δεν μπορεί να συνεχιστεί, δεν είναι μόνο οι εννιά μήνες λεηλασίας, με τις τιμές διπλάσιες και τετραπλάσιες στο ηλεκτρικό ρεύμα”, ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

“Σήμερα βλέπουμε τη βενζίνη να σκαρφαλώνει σχεδόν στα 2,5 ευρώ, βλέπουμε τον πληθωρισμό να σκαρφαλώνει σε διψήφια νούμερα πάνω από 10%, έχουμε να το δούμε αυτό από το 1994 και την ίδια στιγμή βλέπουμε το πάρτι να συνεχίζεται: Η λεηλασία στον δημόσιο πλούτο, τα golden boys να παίρνουν παχυλούς μισθούς, οι ιδιώτες στην ενέργεια να βγάζουν ουρανοκατέβατα κέρδη, ενώ μισθωτοί, συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν λογαριασμούς, δεν έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν τον μήνα”.

Αλέξης Τσίπρας

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη συνέχεια έκανε κάλεσμα για τις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος την προσεχή Κυριακή.

Αλέξης Τσίπρας

“Καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη, προοδευτικό πολίτη και κυρίως όλο τον κόσμο που στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ, τους νέους ανθρώπους, να βάλουμε ένα λιθαράκι για να μπει ένα τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη. Τους καλούμε στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή, είτε είναι είτε δεν είναι μέλη εγγεγραμμένα του κόμματος, προκειμένου να δώσουμε μήνυμα πολιτικής αλλαγής καθαρό”, δήλωσε ο ίδιος, σημειώνοντας ότι “δεν έχει να κάνει με τον ΣΥΡΙΖΑ, έχει να κάνει με το αύριο του τόπου, να πάρουν την προοδευτική παράταξη στα χέρια τους, αλλά να πάρουν κυρίως το αύριο του τόπου στα χέρια τους, στέλνοντας τον λογαριασμό στον κύριο Μητσοτάκη”.

Δείτε το βίντεο από το thesstival.gr:

ΦΩΤΟ: ΙΝΤΙΜΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ