Άγριος καβγάς της Τζάκρη με Παπαδημητρίου και Βλάχο για τα τρολ

Έντονη αντιπαράθεση υπήρξε κατά την διάρκεια της εκπομπής «Τώρα Μαζί» του OPEN, με την Ευλαμπία Ρέβη και τον Σπύρο Χαριτάτο, μεταξύ του στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπη Παπαδημητρίου, της γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη και του μέλους ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Βλάχου για τις επιθέσεις που εξαπολύουν τα τρολ του διαδικτύου.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν η δημοσιογράφος Ευλαμπία Ρέβη ρώτησε την κα Τζάκρη εάν ισχύει αυτό που είπε ο κ. Σκουρλέτης, ότι υπήρξανε έμμισθοι συκοφάντες ή τρολ του διαδικτύου, που χτυπάγανε ανελέητα οποιονδήποτε είχε διαφορετική άποψη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Θεοδώρα Τζάκρη από την πλευρά της απάντησε πως, «για αυτά να ρωτήσετε τον κ. Σκουρλέτη, οποίος πήγε και στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Αυτό που έχω να πω εγώ είναι πως εδώ και πολλά χρόνια, έχω γίνει και η ίδια θύμα επιθέσεων τρολ. Έχω μάθει στη ζωή μου να τα λέω δημόσια όλα. Μιλάμε για πλήθος κακοποιητικών συμπεριφορών (…). Ποια είναι η «Ομάδα Αλήθειας» της Νέας Δημοκρατίας που έχει εξαπολύσει επιθέσεις εναντίον όλων μας; Αυτή είναι η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας που ψάχνει γωνία στο δεκάρικο; Η λίστα Πέτσα; Σοβαρά μιλάμε τώρα;».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε το στέλεχος της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος τόνισε πως του κάνει εντύπωση η στάση της κας Τζάκρη, «διότι σε αυτό το πράγμα πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι. Δεν μπορείς να έχεις ανθρώπους που βρίζουν πολύ συχνά με σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια, που καλύπτονται κάτω από το πέπλο της ανωνυμίας. Ο Σκουρλέτης καλά κάνει, θα έπρεπε να το έχει κάνει χρόνια τώρα. Αλλά και εσείς κα Τζάκρη, που πράγματι έχετε δεχθεί επιθέσεις, θα έπρεπε με αυτόν τον τρόπο να πείτε, βεβαίως, δεν πρέπει να υπάρχουν σκοτεινά πράγματα, δεν πρέπει να υπάρχει ανωνυμία, ειδικά όταν αυτά συνδέονται με τον πρώην πρόεδρο και είναι καταφανές ότι στηρίζουν τον νυν πρόεδρο τον κ. Κασσελάκη».

Ενώ στη συνέχεια ο κ. Παπαδημητρίου πρόσθεσε «εγώ βλέπω ότι έχετε μία προτεραιότητα. Ότι τώρα “πρέπει να σκοτώσουμε τον Σκουρλέτη. Δεν μας νοιάζει ούτε ο Πεν Νταλαούρα, ούτε όλοι οι άλλοι που μας έβριζαν”. Επίσης, λέτε για την “Ομάδα Αλήθειας” (…). Είναι γνωστοί ποιοι είναι οι άνθρωποι και δεν υπάρχει καμία αντίρρηση στην πλευρά της ΝΔ αν οπουδήποτε υπάρχει κάτι το οποίο έχει αυτά τα χαρακτηριστικά να βγει στο φως. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί ξαφνικά υπερασπίζεστε ανθρώπους, γιατί υποθέτω είναι πολλοί άνθρωποι πίσω από τα τρολ… Κάνει κακό και στην νέα σας ηγεσία και στο νέο προφίλ που θέλετε ως κόμμα να αναδείξετε».

«Ακούστε κ. Παπαδημητρίου που σας αρέσει να παραποιείτε τα πράγματα…» απάντησε η Θεοδώρα Τζάκρη, συνεχίζοντας «με ακούσατε να υπερασπίζομαι κανέναν; Ίσα ίσα το ακριβώς αντίθετο είπα».

«Εγώ κατάλαβα πως εχθρός σας αυτή τη στιγμή είναι ο Σκουρλέτης» είπε ο κ. Παπαδημητρίου.

«Όλη αυτή τη συμπεριφορά, την οποία χαρακτηρίζω κακοποιητική, και την έχω υποστεί, πιστεύετε ότι είναι κάτι που προέκυψε τώρα; Όταν ήταν γραμματέας ο κ. Σκουρλέτης δεν υπήρχε;» ανέφερε από την πλευρά της η κα Τζάκρη.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο κ. Παναγιώτης Βλάχος, ο οποίος ανέφερε «εγώ χαίρομαι που είναι μαζί ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ σε αυτό γιατί είναι αυτοί που γέμισαν με τοξικότητα το διαδίκτυο (…)».

«Σε ό,τι με αφορά, οι επιθέσεις δολοφονίας χαρακτήρων, εξαπολύθηκαν από το 2013 που έφυγα από το ΠΑΣΟΚ» είπε η κα Τζάκρη.

«Τι θέτε να πείτε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει τρολ στο διαδίκτυο; Θα είχαμε αυτή την πολυτέλεια όταν κατέρρεε (…)» απάντησε ο κ. Βλάχος.

«Αλήθεια τώρα; Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας; Κάντε ένα google search» τόνισε η κα Τζάκρη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ