Άγρια κόντρα Παπαδημούλη-Κεγκέρογλου

Άγρια κόντρα Παπαδημούλη-Κεγκέρογλου

Άγριο καυγάς ξέσπασε στη βουλή μεταξύ του Βασίλη Κεγκέρογλου και του Δημήτρη Παπαδημούλη για τον χρόνο διεξαγωγής τον αυτοδιοικητικών εκλογών.

“Ο νόμος που έχετε ψηφίσει προβλέπει ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2014, μαζί με τις ευρωεκλογές . Τώρα η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ επειδή φοβούνται τις κάλπες λένε να πάμε τις αυτοδιοικητικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2015”, είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον κ. Κεγκέρογλου ότι είπε ψέματα όταν αναφέρθηκε σε ομόφονη απόφαση των δημάρχων για το ζήτημα. Παράλληλα κατηγόρησε τη ΝΔ ότι κάνει “ρουσφέτι” στο ΠΑΣΟΚ με αυτόν τον τρόπο.

 

 

“Ο κ. Παπαδημούλης είπε ότι λέω ψέματα. Δεν το συνηθίζω και δεν το επιτρέπω”, απάντησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι αναφέρθηκε στο ομόφωνο ψήφισμα της ΚΕΔΕ πέρυσι (το κατέθεσε στα πρακτικά), με το οποίο, όπως είπε, ζητείται η ολοκλήρωση της αυτοδιοικητικής θητείας.

“Οι εκφράσεις του πρέπει να επιστραφούν από εμένα και αυτές που μου είπε ιδιαιτέρως και αυτά που είπε δημοσίως. Να τα πάρει αυτά που είπε”, επεσήμανε ο κ. Κεγκέρογλου.

 

Η κόντρα συνεχίστηκε, καθώς ο κ. Παπαδημούλης επέμεινε στις θέσεις όταν πήρε και πάλι το λόγο.

“Δεν περίμενα να δείξει έλλειψη αυτοσεβασμού. Υποτιμά τον ευατό του. Τον εκτιμούσα και τον εκτιμώ αλλά λιγότερη αλαζονεία”, ανέφερε ο κ. Κεγκέρογλου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν θέλει να παραδεχθεί ότι κάτι δεν είναι έτσι.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.