Άδωνις Γεωργιάδης απαντά σε Νίκο Ανδρουλάκη: «Ολίγιστος και ασήμαντος πολιτικός αρχηγός»

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή την υπόθεση των υποκλοπών.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ ότι αν ο υπουργός Υγείας δεν εμφανίσει την δικαστική απόφαση που αθωώνει την πρώην εισαγγελέα της ΕΥΠ, «είναι κοινός πολιτικός απατεώνας». Απαντώντας μέσω social media, ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε για τον Νίκο Ανδρουλάκη: «Ολίγιστος και ασήμαντος πολιτικός αρχηγός».

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του υπουργού Υγείας για τις υποκλοπές σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε:

«Ο κ. Γεωργιάδης επικαλείται δημόσια ότι υπάρχει δικαστική απόφαση που αθωώνει την πρώην εισαγγελέα της ΕΥΠ, Βασιλική Βλάχου, σε βάρος μου και των υπολοίπων θυμάτων των υποκλοπών όπως ήταν η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων. Προσβάλει την αξιοπρέπεια εμού και των υπολοίπων θυμάτων του σκανδάλου, γιατί δεν υπάρχει τέτοια απόφαση από κανένα δικαστήριο. Τον διακόπτει το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν είπε κουβέντα. Αν δεν εμφανίσει τη δικαστική απόφαση, είναι κοινός πολιτικός απατεώνας. Είναι πολύ άσχημο για μια υπόθεση που η δικαιοσύνη παίζει ακόμη καθυστερήσεις και δεν έχουν κληθεί ως μάρτυρες βασικοί πρωταγωνιστές της υπόθεσης. Καταρρέει το κράτος δικαίου στα χέρια του κ. Μητσοτάκη».

Λίγη ώρα μετά, ο υπουργός Υγείας απάντησε στον Νίκο Ανδρουλάκη παραθέτοντας και δημοσίευμα της efsyn για το θέμα της εισαγγελέως της ΕΥΠ.

«Ο Νίκος Ανδρουλάκης πριν λίγο στις Ειδήσεις του ΣΚΑΙ με χαρακτήρισε ως ”πολιτικό απατεώνα” διότι ισχυρίσθηκα στην εκπομπή του κ. Αυτιά ότι η Εισαγγελεύς της ΕΥΠ αθωώθηκε για την παρακολούθηση του κινητού του και ζήτησε την απόφαση. Ιδού και στην συνέχεια μου επιτέθηκε για την φωτό από το πρώτο απογευματινό χειρουργείο, την οποία ζήτησε ο ίδιος ο ασθενής… δηλ τα έβαλε όχι με μένα αλλά με τον ασθενή. Ολίγιστος και ασήμαντος πολιτικός αρχηγός» έγραψε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ