Μηταράκης: Ο Μουτζούρης μου είπε γιατί δεν θα έρθει στη σύσκεψη – Τι απάντησε ο Περιφερειάρχης

“Με πήρε ο κ. Μουτζούρης χθες και μου είπε δεν θα έρθω στη σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό γιατί μου μίλησε ο Πρωθυπουργός απότομα στο τηλέφωνο. Γιατί ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, του είπε ότι αυτή τη στιγμή πολιορκείται στρατόπεδο του ελληνικού στρατού και κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές και του ζήτησε προσωπικά να παρέμβει στο σημείο ως Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου να προστατεύσει να μην υπάρχει απώλεια ζωής” δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.

“Είχε επικοινωνήσει μαζί μου ο κ. Μουτζούρης πριν δω αυτό το βίντεο. Μου είπε επειδή μου μίλησε απότομα στο τηλέφωνο δεν έρχομαι” συμπλήρωσε.

“Για τις ιδιωτικές μου συνομιλίες δεν ζητάω συγγνώμη” δήλωσε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, στο Mega.

“Στην ιδιωτική μου συνομιλία μπορώ να εκφράζομαι όπως θέλω. Δεν επιβεβαιώνω συνομιλία με τον Πρωθυπουργό, επιβεβαιώνω με κάποιον συνομιλητή. Εγώ δεν μίλησα άσχημα στον κ. Πρωθυπουργό, έχω τον όλον σεβασμό στον Πρωθυπουργό” τόνισε.

“Η μέριμνά μου είναι να αποχωρήσουν ασφαλείς οι δυνάμεις και να μπουν στα πλοία. Χθες τρεις ώρες ήμουν σε ένα στρατόπεδο που είχαν καταφύγει τα ΜΑΤ και προσπαθούσα να διαφυλάξω τη σωματική τους ακεραιότητα” υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης.

Ερωτηθείς για το βίντεο είπε “Δεν μίλαγα με τον Πρωθυπουργό, και εσείς κάποιες στιγμές εξοργίζεστε και μιλάτε με τρόπο που δεν σας αντιπροσωπεύει”.

“Δεν μεταφέρω τι μου είπε κατ’ιδίαν ο Πρωθυπουργός” συμπλήρωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ