Κουτσούμπας: Tώρα είναι η στιγμή για ένα πολύ πιο ισχυρό ΚΚΕ – ΒΙΝΤΕΟ

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους και όλες, όσοι και όσες, στήριξαν σήμερα τους συνδυασμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης. Στο Δήμο Πάτρας, όπου επανεκλέγεται δήμαρχος ο Κώστας Πελετίδης, με μεγαλύτερη δύναμη και ορμή, με νέες δυνάμεις, συνεχίζουμε την αγωνιστική πορεία για να ανακουφίσουμε τη λαϊκή οικογένεια, για να υπερασπιστούμε τα λαϊκά δικαιώματα, τις ανάγκες, κόντρα στο ασφυκτικό θεσμικό πλαίσιο της τοπικής διοίκησης, αλλά και την συνολική αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων, για να διεκδικήσουμε έργα προστασίας της ζωής του λαού μας.

Αλλά και στους υπόλοιπους δήμους, από θέση αντιπολίτευσης πλέον, θα δώσουμε τη μάχη για τις μεγάλες λαϊκές ανάγκες, με όλους και όλες, όσοι και όσες συμπορεύτηκαν μαζί μας, πλαισίωσαν τα αγωνιστικά ψηφοδέλτιά μας», αναφέρει σε δήλωσή του για τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Και προσθέτει: «Μπαίνουμε από σήμερα στην μάχη για τις εθνικές εκλογές της 7ης του Ιούλη, με μεγαλύτερο πείσμα αλλά και με μεγάλη αισιοδοξία. Σε αυτές τις εθνικές εκλογές, σε συνθήκες μάλιστα, ανόδου της συντηρητικής πολιτικής -εξαιτίας και της σημερινής κυβέρνησης, που αναστήλωσε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ συνεχίζοντας την ίδια αντιλαϊκή πολιτική- κρίνεται κυρίως πόσο ισχυρός θα είναι ο ελληνικός λαός, το λαϊκό κίνημα την επόμενη μέρα, για να οργανώσει την αντεπίθεσή του. Κι αυτό σήμερα μπορεί να το δώσει μόνο ένα πολύ πιο ισχυρό ΚΚΕ.

Γι΄ αυτό, η ψήφος όχι μόνο των κομουνιστών, αλλά όλων των αριστερών, των προοδευτικών ανθρώπων, των ανθρώπων της δουλειάς και του μόχθου, δεν πρέπει αυτή τη φορά να σκορπιστεί δεξιά ή αριστερά, σε κόμματα που κυβέρνησαν, σε πρόσωπα που διετέλεσαν υπουργοί, που μας μάτωσαν όλα αυτά τα χρόνια με την πολιτική τους, σε αναχώματα και επιλογές που με άλλα συνθήματα υπηρετούν όμως την ίδια πολιτική. Αλλά, ούτε και σε ακόμα πιο αντιδραστικές, φασιστικές, ακροδεξιές λύσεις, τύπου Χρυσής Αυγής ή Ελληνικής Λύσης».

Καταλήγοντας, ο κ. Κουτσούμπας σημειώνει: «Τα δύσκολα δεν πέρασαν. Όλες οι αιτίες των αδιεξόδων και των μεγάλων προβλημάτων για το λαό μας, είναι παρούσες. Όλοι οι παραπάνω είναι συνυπεύθυνοι και βεβαίως τα προβλήματα αυτά είναι εδώ.

Για αυτό, τώρα είναι η στιγμή για ένα πολύ πιο ισχυρό ΚΚΕ, που είναι σταθερός αντίπαλος της πολιτικής των κυβερνήσεων του μεγάλου κεφαλαίου, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, που είναι σταθερή δύναμη στο πλευρό του ελληνικού λαού.

Καλό βράδυ και από αύριο πιο δυνατά, όλοι και όλες στη μάχη!»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ