• Παρελθόν η επαναδιαπραγμάτευση

  4:11 μμ, Τετάρτη 25 Ιουλ 2012 4:11 μμ, Τετάρτη 25 Ιουλ 2012

  Η επαναδιαπραγμάτευση αποτελεί παρελθόν για τον πρωθυπουργό, δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στην ομιλία του στην ΚΟ του κόμματός του και επέκρινε την κυβέρνηση αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό για αθέτηση των προεκλογικών τους εξαγγελιών.

  Κατηγόρησε ευθέως την κυβέρνηση ότι υποβαθμίζει την Βουλή και δεν παρουσιάζει κοινοβουλευτικό έργο.

  Εμείς έχουμε καταθέσει, είπε, την πρώτη πρόταση νόμου, σχετικά με την κατάργηση του νόμου Ραγκούση, κάτι που προεκλογικά είχε εξαγγείλει και ο πρωθυπουργός, τις δε προσεχείς ημέρες θα καταθέσουμε πρόταση νόμου για την ακύρωση της συμφωνίας του Δημοσίου με τη Siemens.

  Ο πρόεδρος του κόμματος προέβλεψε νέο PSI αντίθετο με τα συμφέροντα της ελληνικής οικονομίας και τόνισε πως οι φόροι αντί να μειωθούν, αυξήθηκαν, γεγονός που οδηγεί στην ύφεση και την ανεργία.

  Η κυβέρνηση προχωρά χωρίς πρόγραμμα, επισήμανε ο Πάνος Καμμένος, στο κεφάλαιο των αποκρατικοποιήσεων και τάχθηκε σφόδρα εναντίον της ιδιωτικοποίησης της ΑΤΕ, η οποία «χρηματοδοτεί το 70% της πρωτογενούς παραγωγής». Άφησε, μάλιστα, να εννοηθεί ότι η αλλαγή καθεστώτος της ΑΤΕ κρύβει υστεροβουλία των δύο κυβερνητικών κομμάτων, που έχουν δανειοδοτηθεί με μεγάλα ποσά και προκαταβολές για τα επόμενα χρόνια.

  Ως προς τη Δημόσια Διοίκηση, ανέφερε πως η λογική της συγκυβέρνησης είναι να συγκαλύψουν τις παλιές αμαρτίες, αναφορικά δε με τα εθνικά θέματα δήλωσε ότι φοβάται υπαναχωρήσεις στο θέμα της ΠΓΔΜ για την ονομασία, είπε ότι στις εξελίξεις στη Μεσόγειο και τη Συρία η Ελλάδα είναι απούσα, ενώ ως προς την ανακήρυξη της ΑΟΖ, τόνισε ότι «δεν θα δεχθούμε εξαίρεση του Καστελόριζου».

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα