Η παρατήρηση του Βαρεμένου που προκάλεσε την “έκρηξη” του Κασιδιάρη – ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή όπου συζητείται το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας σχετικά με την έρευνα, την εκμετάλλευση και τη διαχείριση του γεωθερμικού δυναμικού της χώρας.

Στο βήμα της Βουλής βρισκόταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας για την τραγωδία στο Μάτι, όταν ο προεδρεύων της διαδικασίας Γιώργος Βαρεμένος τον παρακίνησε να ολοκληρώσει με την τοποθέτησή του.

Νωρίτερα μιλώντας για το Μάτι, ο Ηλίας Κασιδιάρης ζήτησε να φυλακιστούν και ο Πρωθυπουργός, και η Ρένα Δούρου και ο Νίκος Τόσκας κάνοντας λόγο για τσίρκο. “Θα το πληρώσετε. Για το Μάτι θα πάνε στη φυλακή και η Δούρου και ο Τσίπρας και ο Τσόκας και όλοι οι υπεύθυνοι γι’ αυτήν την εθνική τραγωδία… Μιλάμε για ένα κράτος μπάχαλο, για ένα κράτος σε απόλυτη αποσύνθεση, αλλά για να είμαι δίκαιος γιατί πρέπει να επιμερίζουμε τις ευθύνες σε όλους, γιατί λέμε ότι πρέπει οι Συριζαίοι να φυλακιστούν για την τραγωδία στο Μάτι, για τις πλημμύρες και τους νεκρούς στη Μάνδρα…”

“Λοιπόν, τελειώνετε” τον διέκοψε ο κ. Βαρεμένος για να λάβει την απάντηση: “Τελειώνω στον χρόνο που μου αποδίδει ο κανονισμός. Διότι και οι προηγούμενοι ομιλητές είχαν δύο επιπλέον λεπτά”.

“Πολύ περισσότερο που αναμένονται δικαστικές αποφάσεις. Να είστε προσεκτικός όταν μιλάτε στη Βουλή. Τελειώστε τώρα” επέμεινε ο κ. Βαρεμένος

“Αυτές τις εντολές στον ΣΥΡΙΖΑ όχι σε εμένα, εγώ τηρώ τον κανονισμό απαρέγκλιτα και τέτοιες εντολές δεν τις δέχομαι”

“Βγες έξω, κατέβα κάτω, σου λέω, τελείωσες” επέμενε ο προεδρεύων της διαδικασίας.

“Θα μου μιλάτε ως μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας γιατί εδώ με έχει βάλει ο λαός με την ψήφο του και απαιτώ σε κάθε περίπτωση σεβασμό και δεν δέχομαι εντολές από κανέναν Συριζαίο… Ολοκληρώνω με μία καταγγελία γιατί βλέπετε το ύφος του προεδρεύοντος και βλέπετε πώς αντιμετωπίζουν τους πολίτες οι πραγματικοί φασίστες, γιατί πραγματικοί φασίστες στη χώρα είναι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ γιατί όταν βγαίνει η υπουργός ΠΡΟΠΟ και λέει ότι τους συλλαμβάνουμε επειδή αυτοί ξέρουν τι θα κάνουν στο μέλλον, στη Μακεδονία, είναι μέντιουμ οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ και βλέπουν τι έχουν στο μυαλό τους οι άλλοι και τι θα κάνουν στο μέλλον. Αυτός είναι ο φασισμός και αυτόν τον φασισμό πολεμάμε και τον εθνομηδενισμό σας” κατέληξε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

“Άντε βγάλε τον αγκυλωτό σταυρό τώρα” είπε ο Γιώργος Βαρεμένος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ