Λαφαζάνης στον Realfm 97,8: Καμία απολύτως η διαφορά ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ

Στην έμμεση αναφορά που έκανε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο διάγγελμά του προς τον Παναγιώτη Λαφαζάνη για όσους δεν άντεξαν κι έφυγαν, απάντησε ο ίδιος ο Γραμματέας Πολιτικού Συμβουλίου Λαϊκής Ενότητας μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.

Όπως σχολίασε ο κ. Λαφαζάνης: “Έφυγαν, αυτοί που φοβήθηκαν τα κύματα; Ο ατρόμητος Τσίπρας που δεν φοβάται τίποτα, ενώ οι άλλοι διστάζουν και είναι δειλοί. Φοβήθηκαν τα κύματα στα οποία μπήκε ο Αλέξης Τσίπρας. Η προδοσία, το ψέμα, η συνθηκολόγηση, τα απάνεμα λιμάνια της κυρίας Μέρκελ και των ΗΠΑ. Αυτά είναι τα κύματα στα οποία μπήκε ο Αλέξης Τσίπρας και βέβαια σε κύματα δεν μπήκε αυτός αλλά έβαλε σε κύματα τη χώρα. Όσον αφορά εμάς δεν νομίζω ότι επιλέξαμε τον εύκολο δρόμο, δεν είναι εύκολος δρόμος το να είσαι μια μειοψηφία εκτός του παραδοσιακού και κατεστημένου συστήματος”.

Επεσήμανε ότι ο ίδιος δεν αποχώρησε. “Είχαμε πρόταση, είχαμε θέση, άποψη και η άποψη, θέση πρόταση περιείχετο στο πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Όλα αυτά που έλεγε ο Τσίπρας ήταν αέρας κοπανιστό; Πεπατημένη σε ακόμη χειρότερη έκδοση; Αυτό ζούμε τώρα”.

Όσον αφορά στην έξοδο από τα μνημόνια, ανέφερε πως η Ελλάδα μπαίνει σε νέα περιπέτεια τυπικά χωρίς μνημόνια αλλά σε χειρότερη προγραμματική επιβολή από τα μνημόνια και χωρίς χρηματοδότηση.

Διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει η παραμικρή χαραμάδα για άλλη πολιτική για διόρθωση τομέων και σχολίασε: “Έχουμε πολιτικό προσωπικό το οποίο τσάμπα πληρώνεται γιατί δεν κάνει απολύτως τίποτα. Το μόνο που κάνει είναι να εκτελεί εντολές κι εσείς να σχολιάζετε τον τσακωμό για την καρέκλα που είναι άνευ νοήματος και άνευ αντικρίσματος. Ποια η διαφορά ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ; Καμία απολύτως. Η ΝΔ κάνει για αντιπολίτευση σ’ έναν ΣΥΡΙΖΑ που την έχει περάσει. Πότε είχε επιτύχει τέτοια πλεονάσματα η ΝΔ με τόσο βαρύ τρόπο και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για δημοσιονομική ασωτία; Πότε ήταν τόσο ικανοποιημένα τα μεγάλα συμφέροντα απ’ ό,τι με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, πότε υπήρχαν οι πιο άριστες σχέσεις με τις ΗΠΑ από σήμερα; Πότε η Ελλάδα ήταν πιο πιστός ακόλουθος σε ό,τι λέει η ΕΕ απ’ ό,τι σήμερα, και όμως η ΝΔ της οποίας έχει πάρει την πολιτική ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι οι αριστερότεροι του Τσε Γκεβάρα ,κι αυτό το κάνουν για να διατηρούν κλίμα αντιπαράθεσης για την καρέκλα και την εξουσία”.

Ακούστε τι δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στον Realfm 97,8

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ