Τέλος ο Ραγκούσης από το ΚΙΝΑΛ: Τα “καρφιά” του πρώην υπουργού κατά της Γεννηματά και η οργισμένη αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη

Συνεχίζονται οι τριγμοί στο Κίνημα Αλλαγής, καθώς μετά την αποχώρηση του Ποταμιού, από το πολιτικό σχήμα, έγινε γνωστό ότι κόβονται οι γέφυρες με τον πρώην υπουργό Γιάννη Ραγκούση.

Χρηστίδης: Εδώ και καιρό δεν ασχολούμαστε με τον κ. Ραγκούση

«Εδώ και καιρό στο Κίνημα Αλλαγής δεν ασχολούμαστε με τον κ. Ραγκούση όπως και εκείνος δεν ασχολείται με το Κίνημα Αλλαγής. Έχει κάνει την επιλογή του και συμπεριφέρεται ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης.

Ο πρώην υπουργός δεν άφησε αναπάντητα τα όσα του καταλόγισε ο κ. Χρηστίδης και έδωσε τη δική του απάντηση μέσω των social media.

Τι προηγήθηκε

Ο πρώην υπουργός μιλώντας στον ΣΚΑΙ μεταξύ άλλων χαρακτήρισε ως «Αντιδημοκρατικά σοκαριστική»την απόφαση της Φώφης Γεννηματά για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων ενώ πρόσθεσε ότι «Δεν έχει λευκή επιταγή».

Παράλληλα πρόσθεσε πως «Ασκώ κριτική γιατί δεν έπρεπε να πάρει αυτή τη θέση η κα Γεννηματά και μάλιστα κόντρα στην πλειοψηφία του Πολιτικού Συμβουλίου… ηγείται αλλά λευκή επιταγή δεν έχει πάρει από κανέναν, νικήτρια είναι των εκλογών, αλλά την επέλεξε το 42% και δεν την επέλεξε το 58%, άρα είναι μια μεγάλη μειοψηφία…»

«Νιώθω οργή για όσα συμβαίνουν στο Κίνημα Αλλαγής και για αυτά ευθύνεται η ίδια η κα Γεννηματά», συμπλήρωσε. Τέλος ερωτηθείς από για το αν θα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ραγκούσης απάντησε: «Πώς να με δείτε στον ΣΥΡΙΖΑ; Είμαι και παραμένω στο Κίνημα Αλλαγής και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έρθουμε σε επαφή με τη βάση μας, από την οποία έχουμε αποκοπεί ειδικά όσο υπό την ηγεσία της κας Γεννηματά πηγαίνουμε προς τον κ. Μητσοτάκη…».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ