Μίχαλος: Κάποιοι στην Πειραιώς ψάχνουν για κομματάρχες, λάθος πόρτα έχουν χτυπήσει – ΒΙΝΤΕΟ

«Οι Μαυρογιαλούροι στην εποχή μας δεν έχουν θέση» δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Κωνσταντίνος Μίχαλος αναφορικά με τη διαγραφή του από τη ΝΔ, στην εκπομπή “Ξυπνάμε Μαζί” στο Epsilon.

«Οι πολιτικές μου απόψεις είναι γνωστές, ανέκαθεν ήμουν και εξακολουθώ να είμαι οπαδός του κοινωνικού φιλελευθερισμού. Αυτά για να ξεκαθαρίσω κάποια υπονοούμενα που ήθελαν να αφήσουν από το γραφείο του κ. Μητσοτάκη» ανέφερε.

«Το γεγονός ότι ο επιχειρηματικός κόσμος δεν θέλει εκλογές πρόωρες εκλογές είναι κάτι που αντιτίθεται στη λογική του κ. Μητσοτάκη και της παρέας του. Αναφέρονται οι κύριοι της ΝΔ σε Δούρειους Ίππους και προσομοιάζουν τη χώρα μας με την Τροία, όταν θα έπρεπε να αναζητούμε Οδυσσέα. Αλλά δυστυχώς απέχει μακράν αυτή η σκέψη από αυτούς τους κυρίους. Με λυπεί ότι οι σημερινοί διοικούντες την ΝΔ δεν γνωρίζουν ποιες είναι οι διαδικασίες και τι κάνει ο επιμελητηριακός θεσμός» συμπλήρωσε.

«Κάποιοι στην Πειραιώς ψάχνουν για κομματάρχες, λάθος πόρτα έχουν χτυπήσει. Επιτέλους, ας αντιληφθούν τι συμβαίνει στην κοινωνία, να καταλάβουν ποιες είναι οι πολιτικές που πρέπει να ακολουθηθούν. Αντί να αφουγκραστούν τι συμβαίνει στην κοινωνία ασχολούνται με τον ποιον βλέπει ο κάθε πρόεδρος Επιμελητηρίου. Είναι δυνατόν; Αν ψάχνουν κομματάρχη, λάθος πόρτα χτυπήσαν» υπογράμμισε.

«Από την ημέρα που έχω εκλεγεί στο ΕΒΕΑ το 2006 με θέλουν να πολιτεύομαι, να είμαι υποψήφιος βουλευτής, ευρωβουλευτής, δήμαρχος, υπουργός. Έχω διαψεύσει τους πάντες» είπε ο κ. Μίχαλος.

«Πόσο καιρό ζητάει η ΝΔ εκλογές; Ζητάει εδώ και 2,5 χρόνια, από την ώρα που εξελέγη ο κ. Μητσοτάκης. Κάποτε να σοβαρευτούμε σε αυτόν τον τόπο. Μαυρογιαλούροι και πρακτικές του 1950 δεν έχουν θέση στον 21ο αιώνα. Οι Μαυρογιαλούροι στην εποχή μας δεν έχουν θέση. Είναι γελοιότητες αυτά που ακούω. Για τα 100.000 μέλη του ΕΒΕΑ και τις 800.000 επιχειρήσεις, δεν υπήρξε ούτε ένας επιχειρηματίας που ήρθε να μου πει γιατί είσαι αντίθετος από τη γραμμή της ΝΔ. Δεν είμαστε κομματάρχες. Τι κάνει κάθε ένας στο παραβάν είναι δικό του θέμα, αυτό που ενδιαφέρει είναι η ανάπτυξη» τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ