Εκπρόσωπος ΑΝΕΛ στον Realfm για Λαζαρίδη: Αν δεν ανήκει στην κατηγορία του Δημήτρη Καμμένου, να παραδώσει την έδρα του

Να παραδώσει την έδρα του κάλεσε τον Γιώργο Λαζαρίδη, ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θεόδωρος Τοσουνίδης, μιλώντας στο κεντρικό μαγκαζίνο του Realfm 97,8 , με τον Άκη Παυλόπουλο και την Ελισάβετ Σαλαμάρα. Ερωτηθείς εάν ο κ. Λαζαρίδης είχε προϊδεάσει για τις κινήσεις του, είπε: “Μας είχε προϊδεάσει για ακριβώς το αντίθετο . Πράγματι ζούσε μια εποχή φόρτισης αλλά μέχρι χθες βεβαίωνε για ακριβώς το αντίθετο. Ο Λαζαρίδης δεν άντεξε, αυτό είναι ένα ζήτημα δικό του, αλλά εγώ έχω να προσθέσω ότι η έδρα ανήκει στους ΑΝΕΛ. Κι αν αυτό που επικαλείται ως ζήτημα ευθύνης και ηθικής από την πλευρά του, είναι να ακολουθήσει μόνο αυτόν τον δρόμο και να μην χαρακτηριστεί ότι μπαίνει στην κατηγορία των αποστατών. Καλώ τον Γιώργο Λαζαρίδη να είναι συνεπής με τη δική του στάση και τα δικά του λεγόμενα”.

Κληθείς να διευκρινίσει πότε δόθηκαν οι δεσμεύσεις του Γιώργου Λαζαρίδη και οι όρκοι πίστης στον Πάνο Καμμένο και στον Πρωθυπουργό ενώπιον δυο Υπουργών, όπως αναφέρει ο ίδιος στη γραπτή του δήλωση, τόνισε: “Χθες το βράδυ. Υπήρξαν επικοινωνίες του κ. Λαζαρίδη με τον κ. Καμμένο. Υπήρξε η κατάθεση των απόψεών του περί της πρότασής μας για ενισχυμένη πλειοψηφία στους 180 βουλευτές. Ανησυχίες που μάλιστα έγιναν σε μεγάλο βαθμό αποδεκτές”.

“Ο λόγος ανησυχίας του κ. Λαζαρίδη εξέλειπε, παρόλα αυτά η πίεση που ένιωσε τον ξεπέρασε” πρόσθεσε, αναφερόμενος και στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου.

“Οι δικές του πράξεις και οι δικές του ενέργειες από εδώ και πέρα θα δείξουν αν είναι καλές οι προθέσεις ή υπάρχει κάτι άλλο. Καλώ τον φίλο Γιώργο Λαζαρίδη να αποδείξει ηθικότητα και το ύψος της ευθύνης που έχει αναλάβει. Η έδρα είναι των ΑΝΕΛ .

Αν θέλει ο κ. Λαζαρίδης πραγματικά να καταδείξει ότι αυτός δεν ανήκει στην κατηγορία ενός Δημήτρη Καμμένου ή ενός Μαρκόπουλου παλαιότερα, όλων αυτών που επιχείρησαν επανειλημμένως να διαλύσουν τους ΑΝΕΛ και απέτυχαν, τότε έχει μόνο έναν δρόμο, ηθικό και υπεύθυνο. Να παραδώσει την έδρα του”. κατέληξε ο κ. Τοσουνίδης.

Ακούστε το ηχητικό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ