Τα χαμόγελα Τσίπρα-Καμμένου στη Βουλή – ΦΩΤΟ

Ιδιαίτερα ευδιάθετος ήταν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.

Μπορεί ο κ. Καμμένος να δήλωσε ότι δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία για το Σκοπιανό,ωστόσο φαίνεται πως οι σχέσεις του με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα παραμένουν άριστες.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μετά το τέλος της ομιλίας του Πρωθυπουργού κατευθύνθηκε στα κυβερνητικά έδρανα και τον συνεχάρη. Προέβη έτσι σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού για τη συνοχή της κυβέρνησης, με τα χαμόγελα να… περισσεύουν.

Όλα αυτά, λίγο πριν από την έναρξη της συζήτησης στην Ολομέλεια για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία.

Εξάλλου, ο κ. Τσίπρας στη συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης στην ΕΡΤ έπλεξε το εγκώμιο του κ. Καμμένου, λέγοντας πως δεν θα ζητήσει από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, να αλλάξει τη θέση της αρχής του, ωστόσο θα του ζητήσει να μην θέσει σε κίνδυνο τη διακυβέρνηση, την πορεία της χώρας, την κρίσιμη αυτή στιγμή μάλιστα που είμαστε κοντά να ολοκληρωθεί αυτή τη διαδικασία.

«Ο Πάνος Καμμένος έχει τις αρχές και τις αξίες του αλλά δεν είναι έμπορος πατριωτισμού», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός και τόνισε ότι δεν θα ρίξει την κυβέρνηση για να κάνει καριέρα όπως έκανε ο κ. Σαμαράς στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Πηγή φωτό:ΑΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ