Καμμένος: Η θέση των ΑΝΕΛ για το Σκοπιανό δεν μπαίνει σε διαπραγμάτευση- Δεν θα ψηφίσουμε τη συμφωνία- Θα διαγραφεί όποιος την υπερψηφίσει- ΒΙΝΤΕΟ

“Οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουν τη συμφωνία” τόνισε ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα γραφεία του κόμματός του, καλώντας μάλιστα και τα άλλα κόμματα και συγκεκριμένα τη ΝΔ να ξεκαθαρίσει τη στάση της.

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι αν υλοποιηθούν όλες οι δεσμεύσεις των Σκοπιανών και ειδικά δημοψήφισμα , τότε πριν έρθει για κύρωση η συμφωνία στη Βουλή, θα πρέπει να συγκληθεί το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών για να αλλάξει την απόφαση του ’92.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι είναι σε άμεση και στενή συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό, αλλά ότι η θέση του κόμματος δεν μπαίνει σε διαπραγμάτευση.

Έθεσε μάλιστα θέμα αυστηρής κομματικής πειθαρχίας λέγοντας ότι θα διαγραφεί και δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές όποιος υπερψηφίσει τη συμφωνία όταν έρθει στη Βουλή.

Ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι δεν πρόκειται να αποσύρει τη στήριξη του στην κυβέρνηση λέγοντας ότι επίκειται η ψηφοφορία για το μεσοπρόθεσμο ώστε στις 21 Ιουνίου να ληφθεί η απόφαση για το χρέος και την επόμενη ημέρα μετά το πρόγραμμα και στις 20 Αυγούστου η Ελλάδα “να βγει από την εποχή των μνημονίων”.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ