Χρηστίδης στον Realfm 97,8: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή μας λένε ότι τα βρίσκουμε με το ΣΥΡΙΖΑ και τις υπόλοιπες ημέρες με τη ΝΔ

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Θέλουμε να είμαστε μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος. Συνολικά το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχουμε χαμηλώσει τους τόνους γιατί αντιλαμβανόμαστε ότι είμαστε στη μέση μιας διαπραγμάτευσης. Η πρόταση που εμείς θα αποδεχθούμε είναι αυτή που έχει αποφασίσει το πολιτικό συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής. Θέλουμε να μην υπάρχει αλυτρωτισμός, να υπάρχουν συγκεκριμένες αλλαγές που αφορούν και το Σύνταγμα των γειτόνων και φυσικά καμία παραχάραξη της Ιστορίας μας” είπε αναφορικά με το Σκοπιανό.

“Δεν θέλουμε να συμμετέχουμε σε επικοινωνιακά παιχνίδια, που έχουν να κάνουν μόνο με τη διαχείριση έτσι ακριβώς όπως κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το τελευταίο διάστημα. Το 2016 η Φώφη Γεννηματά είχε καταθέσει πρόταση για την κατάτμηση των μεγάλων περιφερειών, δεν αφορά μόνο τη Β Αθήνας, και φυσικά για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού. Τότε και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ είχαν αρνηθεί τη δική μας πρόταση για μικροκομματικούς στόχους” τόνισε.

“Η Φώφη Γεννηματά είναι μια αρχηγός που έχει δείξει στην πράξη ότι πιστεύει και στη σύνθεση και στην ανανέωση και στη διεύρυνση. Ξέρει πάντα να βάζει τα σοβαρά θέματα στην ατζέντα. Κανείς δεν δικαιούται να κάνει το Κίνημα Αλλαγής να θολώνει το στίγμα του και να αποτελεί πεδίο στην προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΝΔ” συμπλήρωσε.

“Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή μας λένε ότι τα βρίσκουμε με το ΣΥΡΙΖΑ, Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο με τη ΝΔ. Δεν κάνουμε τίποτε από τα δύο. Έχουμε μια αυτόνομη πορεία και είμαστε αποφασισμένοι να πάμε όσο πιό ψηλά μπορούμε, όχι για εμάς, αλλά γιατί το έχουν ανάγκη οι συμπολίτες μας” ανέφερε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ