Μπακογιάννη στον Realfm 97,8 για Novartis: Καραγκιοζιλίκια της κυβέρνησης αυτά που έγιναν χθες στη Βουλή

Η βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης του κόμματος, Ντόρα Μπακογιάννη, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.

“Ήταν θλιβερό αυτό που έγινε χθες στη Βουλή. Μπορεί πολιτικά να γύρισε τελείως μπούμερανγκ στην κυβερνητική πλειοψηφία, ήταν ένα απόλυτο φιάσκο αυτή η προσπάθεια, η οποία έγινε, αλλά επί της ουσίας κατά τη γνώμη μου έγινε σε μία εξαιρετικά δύσκολη για τη χώρα στιγμή, που έχει να αντιμετωπίσει την έξοδο της στις αγορές, η οποία δεν πάει καλά, τα εθνικά θέματα, τα οποία δεν πάνε καλά, ένα κάρο προβλήματα, ήταν η πρώτη μέρα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών κλπ. Ο κ. Τσίπρας με μέγιστη πολιτική ευθύνη έβγαλε το τζίνι μέσα από το μπουκάλι και πολύ δύσκολα θα το μαζέψει και αυτή η χώρα θα έχει μια σοβαρή και κανονική δημοκρατική λειτουργία” είπε η κ. Μπακογιάννη.

“Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έγινε πάρτι στο χώρο της υγείας, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θέλει ψάξιμο αυτή η υπόθεση” τόνισε.

“Αυτό που έγινε χθες ήταν χωρίς επιχειρήματα, η απόλυτη στοχοποίηση ανθρώπων, ότι φτάσαμε να μιλάμε για τον Τάκη Πικραμμένο, ότι έγιναν όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια από την μεριά της κυβερνητικής πλειοψηφίας, αλλά αυτό είχε και πολιτικό αποτέλεσμα. Είναι η απόλυτη πόλωση, η απόλυτη ένταση σε μια στιγμή που είναι λάθος” και συμπλήρωσε “Χθες η κυβέρνηση διέβη τον ρουβίκωνα”.

«Εμείς προτείναμε να πάμε σε προανακριτική επιτροπή και να ψάξουμε να βρούμε τα πάντα. Αυτό μπορούσε να το δεχθεί η κυβέρνηση, να ψάξουμε τα πάντα και ότι βρούμε, τότε να στηθούν οι κάλπες για όσους υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις. Αυτή είναι η λογική λειτουργία. Εχθές οι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ ήταν σε δεινή θέση” τόνισε.

“Το αποτέλεσμα θα είναι ότι η ουσία του θέματος, που είναι το σκάνδαλο για την υγεία, θα κουκουλωθεί και τα πιράνχας θα κάνουν πάρτι” κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ