Παρέμβαση Κουρουμπλή στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Τι είπε για το επίμαχο ζεϊμπέκικο – ΒΙΝΤΕΟ

Για το βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να χορεύει ζεϊμπέκικο, αλλά και για τη ρύπανση στον Σαρωνικό έπειτα από τη βύθιση του “Αγία Ζώνη ΙΙ”, μίλησε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής σε παρέμβασή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο κ. Κουρουμπλής είπε πως δεν συναντήθηκε ποτέ με τον ιδιοκτήτη του δεξαμενόπλοιου “Αγία Ζώνη ΙΙ”, Θεόδωρο Κουντούρη. Ο υπουργός Ναυτιλίας τόνισε ότι το επίμαχο βίντεο είναι από χορό του Συλλόγου Κατασκευαστών της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης όπου ήταν καλεσμένος στις 3 Μαρτίου. Υπογράμμισε, επίσης, ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση είχε παίξει και τότε.

Ο υπουργός Ναυτιλίας διέψευσε κατηγορηματικά το ότι έχει συναντηθεί με τον Θεόδωρο Κουντούρη. Όπως είπε ούτε τηλεφωνικά έχει μιλήσει μαζί του.

Σχετικά με το σχόλιο της συζύγου του ιδιοκτήτη του “Αγία Ζώνη ΙΙ” που υπάρχει κάτω από το βίντεο, ο κ. Κουρουμπλής είπε ότι ήταν και εκείνη στην γιορτή του Συλλόγου Κατασκευαστών της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης.

«Φέρνουν ένα άνθρωπο σε αδιέξοδο ψυχολογικό, όταν η αντιπαράθεση γίνεται με αυτόν τον τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ναυτιλίας.

Ερωτηθείς για τη ρύπανση στον Σαρωνικό ο υπουργός Ναυτιλίας είπε ότι «με αδικείται όταν λέτε ότι μένω γαντζωμένος στην καρέκλα», σημειώνοντας ότι όλα θα φανούν στην πορεία των ερευνών.

Σύμφωνα με τον κ. Κουρουμπλή, την Κυριακή το βράδυ μετά το ναυάγιο, η στεγανοποίηση είχε φτάσει στο 80%. Την Δεύτερα, είπε, που έφυγε για το Λονδίνο ήταν στο 90% και την Τρίτη το απόγευμα φάνηκε η κηλίδα στον Πειραιά, γι΄αυτό άλλωστε, όπως ανέφερε, δεν είχε μιλήσει κανείς μέχρι τότε για το θέμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ