Ο Λεβέντης στον Realfm 97,8: Ευχαριστώ τον Καμμένο…

Τη συνέντευξη του Πάνου Καμμένου στη Realnews με τίτλο, “Καλοδεχούμενος ο κ. Λεβέντης στην κυβερνητική πλειοψηφία”, σχολίασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή .

«Εγώ ευχαριστώ τον κ. Καμμένο γιατί δείχνει ότι με εκτιμάει» σημείωσε ο Βασίλης Λεβέντης και πρόσθεσε:

«Είναι μεγάλη υπόθεση αυτό, αρχηγός κάποιου άλλου κόμματος να με εκτιμάει και δημόσια, όπως κι εγώ τον εκτιμώ. Δεν έχω πρόβλημα με τον άνθρωπο… Αλλά αν ήθελα να μπω στην κυβέρνηση, θα είχα μπει από πέρυσι τον Σεπτέμβριο που μου προτάθηκε και που ήταν την άλλη μέρα των εκλογών. Δεν το έκανα όμως διότι προτίμησα έναν δρόμο κριτικής πορείας με το δικαίωμα ανεξαρτησίας της γνώμης».

Αναφερόμενος σε ενδεχόμενα σενάρια για την πορεία της χώρας αλλά και το πως ο ίδιος εκτιμά ότι θα διαμορφωθεί το πολιτικό σκηνικό στο άμεσο μέλλον, ο κ. Λεβέντης ανέφερε: «Μία εκδοχή είναι να παλέψει ο Τσίπρας όπως έχει. Να παλέψει όπως είναι τώρα και όπου τον βγάλει. Εγώ νομίζω ότι τον βγάζει στο γκρεμό. Δεν βλέπω αυτή η κυβέρνηση να έχει μέλλον αφού η κοινωνία είναι απέναντί της…»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επανέλαβε την ανάγκη για μια κυβέρνηση ευρείας συναίνεσης, υπογραμμίζοντας: «Δεν χρειάζονται εκλογές. Να κατεβάσουν τους εγωισμούς τους και ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης και να πάνε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να γίνει μια μεγάλη κυβέρνηση. Δεν είναι ώρα για προσωπικούς σχεδιασμούς, είναι ώρα για τη χώρα».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ