Σταμάτης: Η κυβέρνηση βρίσκεται μπροστά σε ένα Atticagate και ένα Καλογρίτσας gate

Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα αναφέρθηκε στην υπόθεση Καλογρίτσα ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Σταμάτης, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.

«Εδώ στην περίπτωση, είναι ο ορισμός της διαπλοκής, όσο σκληρή κι αν ακούγεται η φράση. Τι είναι διαπλοκή; Ένας επιχειρηματίας που παίρνει δημόσια έργα, χρησιμοποιεί λόγω των φιλικών σχέσεων με την κυβέρνηση, μία φιλική προς την κυβέρνηση τράπεζα, για να πάρει κανάλι» σημείωσε ο κ. Σταμάτης και συνέχισε λέγοντας:

«Εάν η κυβέρνηση ήθελε αυτό να το διορθώσει, δύο πράγματα έπρεπε να κάνει: Να αυξήσει τον αριθμό των καναλιών και δεύτερον, να μη βάλει αποκλειστικό κριτήριο το χρήμα χωρίς μάλιστα να ρωτάει και το Πόθεν».

«Όταν η κυβέρνηση λέει ‘κάνω διαγωνισμό για να χτυπήσω τη διαπλοκή’, δεν μπορεί να υιοθετεί τον ορισμό της διαπλοκής» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Εγώ πιστεύω, και μπορεί πάλι να σας πω ότι είναι σκληρή η φράση, θα σας την πω όμως… Νομίζω ότι μέσα σε ενάμιση χρόνο η κυβέρνηση βρίσκεται μπροστά σε δύο Watergate: Ένα Atticagate και ένα Κλογρίτσας gate. Βοήθειά της να ξεφύγει. Έχουν εμπλακεί πολλά πρόσωπα και έχουν δημιουργήσει σοβαρότατες υπόνοιες» υπογράμμισε ο κ. Σταμάτης.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ