Μπακογιάννη: Τι είπε ο Καραμανλής στον Τσίπρα – ΒΙΝΤΕΟ

«Ο Καραμανλής, παραμονή της μεγάλης διαπραγμάτευσης, όταν πήγε ο Τσίπρας σε αυτές τις περίφημες 17 ώρες, τον πήρε τηλέφωνο και του είπε: “Πρόσεχε παιδί μου, η Ελλάδα”. Με συγχωρείτε πάρα πολύ, αλλά είναι στοιχειώδες», τόνισε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στο mega, αναφέρθηκε στην τηλεφωνική επαφή του Καραμανλή με τον Τσίπρα πριν την 17ωρη διαπραγμάτευση και το σενάριο συγκυβέρνησης Τσίπρα – Μεϊμαράκη.

«Δηλαδή, αν δεν το είχε κάνει θα του λέγαμε: “Καλά, ρε ‘συ. Πρώην πρωθυπουργός, το έκανα εγώ, το έκανε ο β’, δηλαδή…» Την ώρα που χάνεται η χώρα μου, θα πω για τη χώρα μου», συμπλήρωσε η Μπακογιάννη.

«Και εγώ έχω ενημερώσει την κυβέρνηση αυτή, όταν έμαθα κάποιες πληροφορίες στο εξωτερικό. Θεωρώ υποχρέωσή μου να την ενημερώσω. Όταν μαθαίνω κάτι το οποίο αύριο το πρωί μπορεί να το βρει μπροστά της, η όποια ελληνική πολιτική ηγεσία, είναι δουλειά μου να τους ενημερώσω. Άλλο αυτό και άλλο να λέμε τώρα ότι ο Μειμαράκης θα συγκυβερνούσε. Είναι άδικο αυτό για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και ήταν ντροπή».

Διαβάστε επίσης:

Παζλ… ονομάτων στη ΝΔ – Ποιος θα είναι ο εκπρόσωπος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ