Μητσοτάκης: Αισθάνομαι ότι θα κερδίσω – ΒΙΝΤΕΟ

«Νιώθω έτοιμος και σίγουρος και εισπράττω από την κοινωνία ένα ρεύμα νίκης. Αισθάνομαι ότι θα κερδίσω το βράδυ της Κυριακής» δήλωσε ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο SKAI.

Σχετικά με τη δήλωση του Απόστολου Τζιτζικώστα ανέφερε: «Έκανε μία δήλωση μετρημένη.  Πιστεύω ότι κάποια στοιχεία τα οποία ανέφερε στη δήλωση του, την ανάγκη να υπάρξει μία ανανέωση στη ΝΔ, την απέχθεια του για τους παραδοσιακούς μηχανισμούς, είναι πράγματα που και εγώ έχω πει. Είχα διαφωνίες με τον κ. Τζιτζικώστα αλλά συμφωνήσαμε σε πολλά. Αλλά δεν μου είπε ότι με στηρίζει».

«Έχω τη δυνατότητα να ανανεώσω τη ΝΔ πιο ουσιαστικά από ότι μπορεί να το κάνει ο κ. Μεϊμαράκης και δεν είναι μόνο θέμα ηλικίας» πρόσθεσε.

Σχετικά με την ενότητα της ΝΔ ανέφερε πως «όποιος και αν κερδίσει η ΝΔ θα είναι ενωμένη το ερώτημα είναι αν θα είναι και ανανεωμένη. Μπορώ να διευρύνω σημαντικά την πολιτική απήχηση της ΝΔ. Να κερδίσω τον κ. Τσίπρα στις επόμενες εκλογές αλλά και να κυβερνήσω καλά την επόμενη μέρα».

Αναφερόμενος στα ταξικά χαρακτηρίστηκα της υποψηφιότητας του δήλωσε ότι «εγώ μπορώ και πολιτεύομαι με την ίδια άνεση στην Εκάλη και με την ίδια άνεση στην Αγία Βαρβάρα και στο Περιστέρι και αυτό οι πολίτες της Β’ Αθηνών το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά. Η διάκριση μεταξύ ελίτ και λαϊκών  είναι προβληματική και υποκρύπτει ένα λαϊκισμό.  Είμαι ένας πολιτικός που νοιάζεται για το δημόσιο συμφέρον, όταν νοιάζομαι για το δημόσιο συμφέρον, νοιάζομαι για το συμφέρον των πολλών και όχι των λίγων».

Για το θέμα των απολύσεων ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι κλήθηκε να υλοποιήσει μια συμφωνημένη πολιτική, σημείωσε ωστόσο χαρακτηριστικά: «Αν πρέπει να διαλέξω μεταξύ υπηρεσιών καθαρισμού και γιατρών, θα επιλέξω κάθε φορά να προσλαμβάνω γιατρούς».

Σε ότι αφορά το ασφαλιστικό, ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ θα το καταψηφίσει καθώς το χαρακτήρισε ως το «αποτέλεσμα των ολέθριων πολιτικών του ΣΥΡΙΖΑ»

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ

Δείτε επίσης:

Τι απάντησε ο Σαμαράς στο δίλημμα “Μητσοτάκης ή Μεϊμαράκης” – ΒΙΝΤΕΟ

Μητσοτάκης: Να σκεφτούν προσεκτικά οι νεοδημοκράτες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ