Χατζηδάκης: Πιστέψτε ξανά το ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αξιόπιστοι… – ΒΙΝΤΕΟ

«Τον περασμένο Ιανουάριο σας είχα ζητήσει να πιστέψετε το ΣΥΡΙΖΑ. Διότι εννοούσαν αυτά που έλεγαν. Είχαν επικίνδυνες αυταπάτες για την οικονομία και την Ευρώπη, που θα οδηγούσαν νομοτελειακά είτε σε ρήξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση είτε σε σύγκρουση είτε μεταξύ τους στον ΣΥΡΙΖΑ. Τελικά αφού για εφτά μήνες έγιναν πειράματα που οδήγησαν πίσω την οικονομία υπογράφηκε την τελευταία στιγμή ένα μνημόνιο που αποτέλεσε αφορμή για ρήξη μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και για πρόωρες εκλογές σε χρόνο ρεκόρ», αναφέρει σε δήλωση του με τίτλο “ Πιστέψτε ξανά το ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αξιόπιστοι”, ο Κωστής Χατζηδάκης.  

«Τώρα ζητάνε μία δεύτερη ευκαιρία για να αλλάξουν και πάλι με τους Ανεξάρτητους Έλληνες την Ευρώπη.  Για να μην εφαρμόσουν μία συμφωνά που οι ίδιοι υπέγραψαν.  Για να κυβερνήσουν μαζί με τη συνιστώσα των 53 που ξεκάθαρα λένε πως δεν τους αρέσει  η συμφωνία. Δηλαδή πάλι συγκρούσεις πάλι ακυβερνησία, πάλι εκλογές σε αυτή τη χώρα. Αυτή που χρειάζεται μία καινούρια ευκαιρία είναι η Ελλάδα, με αλήθεια, χωρίς τα “λεφτά υπάρχουν”. Με επενδύσεις κυρίως ιδιωτικές για νέες δουλειές και με εθνική ενότητα για να τερματιστεί επιτέλους ο εμφύλιος πετροπόλεμος»

«Μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας με κορμό τη Νέα Δημοκρατία, μπορεί να εξασφαλίσει μία προοπτική με ασφάλεια και σιγουριά. Ήρθε ο καιρός να δούμε τα πράγματα διαφορετικά και να ακολουθήσουμε το δρόμο της εθνικής συνεννόησης της Ευρώπης  και της κοινής λογικής», καταλήγει ο Κωστής Χατζηδάκης.  

 

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ