Για αντιδημοκρατική εκτροπή έκανε λόγο ο Λαφαζάνης – ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης παραλαμβάνοντας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη διερευνητική εντολή. 

“Για πρώτη φορά βλέπω σε αυτή τη χώρα να γίνονται εκλογές Αύγουστο και μάλιστα εξπρές. Αν ήταν δυνατόν να γίνουν και τέλος Αυγούστου θα γίνονταν, γιατί κάποιοι νομιζουν ότι μπορούν να κρύψουν τις συνέπειες των μνημονίων από τον ελληνικό λαό”, ανέφερε χαρακτηριστικά κάνοντας λόγο για αντιδημοκρατικό ολίσθημα. “Για να μην πω αντιδημοκρατική εκτροπή”, πρόσθεσε. 

Ο κ. Λαφαζάνης είπε ότι πρέπει να υπάρξει συνεπής αντιμνημονιακή κυβέρνηση και συμπλήρωσε ότι θα αξιοποιήσει τη διερευνητική εντολή για να μιλήσει με κοινωνικούς φορείς. 

“Κύριε Πρόεδρε είναι η πρώτη φορά που συναντιόμαστε μετά την ανάληψη των καθηκόντων σας. Θέλω να σας συγχαρώ και θέλω να διευκρινίσω ότι η έννοια του κόμματος ιδίως για τα κοινοβουλευτικά δεδομένα καθορίζεται από το Σύνταγμα και τον κανονισμό της βουλής” είπε από την πλευρά του ο Προκόπης Παυλόπουλος ότι η Λαϊκή Ενότητα είναι η δύναμη που πρέπει να πάρει την τρίτη διερευνητική εντολή. 

“Θα αξιοποιήσουμε την εντολή για να καταδείξουμε ότι μπορεί και πρέπει να υπάρξει σε αυτή τη χώρα μια συνεπής αντιμνημονιακή κυβέρνηση και θα αξιοποιήσουμε την εντολή για να μιλήσουμε πρώτα απ΄όλα με την κοινωνία και τους κοινωνικούς φορείς” είπε ο κ. Λαφαζάνης.

 

 

Διαβάστε επίσης

Ο διάλογος Παυλόπουλου – Μεϊμαράκη – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ