Σκρέκας: Αυτό που προέχει είναι να ολοκληρωθεί η συμφωνία

«Αυτό που προέχει είναι να ολοκληρωθεί η συμφωνία» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM 97,8 ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Σκρέκας.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή πιστεύω προσωπικά ότι αυτό που προέχει είναι να ολοκληρωθεί η συμφωνία ώστε γρήγορα να αποκατασταθεί η κανονικότητα στην οικονομία και μέσα από την ανάκαμψη και την ανάπτυξη, η οποία μπορεί να έρθει εφόσον παραμείνουμε στην καρδιά της Ευρώπης, να έχουμε ελπίδα όλοι, ότι αυτά τα βάρη θα μπορέσουμε το επόμενο χρονικό διάστημα, τον επόμενο χρόνο να τα πάρουμε πίσω από τους Έλληνες πολίτες».

Ο κ. Σκρέκας υποστήριξε ότι: «Αν αυτή η συμφωνία είχε έρθει πέντε μήνες πριν από τον Φεβρουάριο, θα ήταν σαφώς ελαφρότερη από αυτό που ήρθε τώρα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Και όχι μόνο αυτό, θα είχαμε γλιτώσει το κλείσιμο των τραπεζών, θα είχαμε γλιτώσει τις πολύ κακές συνέπειες στην οικονομία. Η οικονομία αυτή τη στιγμή είναι στα όρια της ολοκληρωτικής κατάρρευσης, πρέπει γρήγορα να δοθεί μια λύση με τις τράπεζες, δεν μπορεί να προχωρήσει η οικονομία, δεν μπορούν να γίνουν εισαγωγές, μπορούμε ακόμα όμως να σώσουμε τη ζημιά, ένα μεγάλο μέρος της ζημιάς που θα γίνει εάν δεν επιτευχθεί η συμφωνία ή εάν δεν ολοκληρωθεί και νομίζω ότι αυτό είναι το πρώτιστο που όλοι πρέπει να κάνουμε».

Ο κ. Σκρέκας πρόσθεσε ότι: «Θα πρέπει νομίζω να βάλουμε το στόχο μας, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι να αφήσουμε πίσω κομματικές γραμμές, να αφήσουμε πίσω ρητορικές διχαστικές, ρητορικές του μίσους να δούμε τι πρέπει να κάνουμε για την Ελλάδα για τους Έλληνες, γιατί αυτή τη στιγμή προέχει το εθνικό πρόβλημα. Μετά, όταν αυτό μπει σε μια σειρά, τότε μπορούμε να κάνουμε μια συζήτηση για το τι κάναμε σωστά εμείς και τι οι άλλοι».

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Φίλης: Ο Τσίπρας δεν είναι ένας από τους άλλους

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ