Μπακογιάννη σε Γιούνκερ: Η Βουλή έχει την ευρωπαϊκή πλειοψηφία να στηρίξει μια συμφωνία – ΒΙΝΤΕΟ

“Η ΝΔ είναι το βαθιά ευρωπαϊκό κόμμα που στήριξε την προοπτική της χώρας μέσα στην Ευρώπη και στην ευρωζώνη και βεβαιώνει ότι αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί και ότι αυτή η Βουλή έχει την ευρωπαϊκή πλειοψηφία να στηρίξει μια συμφωνία” μετέφερε στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους, στις Βρυξέλλες 

“Ελπίζω και εύχομαι η συμφωνία αυτή πράγματι να έρθει και οι προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης να είναι τέτοιες ώστε να μπορούν να οδηγήσουν στη λύση του προβλήματος και να μην πληρώσει ένας ολόκληρος λαός ερασιτεχνισμούς, ιδεοληψίες και εγωισμούς».” πρόσθεσε η κ. Μπακογιάννη.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης δήλωσε ότι μετέφεραν στον κ. Γιούνκερ οτι “η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού δε θέλει να το κουνήσει ρούπι από την Ευρώπη και το ευρώ” καθώς και το μήνυμα ότι οι θυσίες των Ελλήνων τα τελευταία πέντε χρόνια δεν πρέπει με κανένα τρόπο να πάνε χαμένες. “Η επιτυχία της Ελλάδας θα είναι και επιτυχία της Ευρώπης” κατέληξε ο κ. Χατζηδάκης.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:

Διαβάστε επίσης:

Καραγκούνης: Χωρίς την αιγίδα της ΝΔ το ταξίδι των τριών στις Βρυξέλλες – ΒΙΝΤΕΟ

 Πρόθυμος ο Φάιμαν να μεσολαβήσει στο θέμα της Ελλάδας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ