Ποτάμι: Προσχώρησε στους ΑΝΕΛ η Πρόεδρος της Βουλής;

Επίθεση στην Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπολύει το Ποτάμι αναφορικά με τη συγκρότηση Επιτροπής για το Λογιστικό Έλεγχο του χρέους.

“Η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου αποφάσισε να υποκαταστήσει και τον Γιάνη Βαρουφάκη! Και στο νέο της ρόλο ως υπερυπουργός Οικονομικών, υιοθετεί την ατζέντα Καμμένου. Τη στιγμή, που ο Πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών δε μιλούν για κούρεμα του χρέους, η Πρόεδρος της Βουλής συγκροτεί Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου και εξακολουθεί να μιλάει για “επονείδιστο χρέος”” τονίζει το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του και διερωτάται:

“Προσχώρησε στους ΑΝ.ΕΛ η Πρόεδρος της Βουλής; Λειτουργεί ως αρχηγός κάποιας συνιστώσας, κόντρα στην κυβερνητική γραμμή ή πρόκειται για άλλη μια επικοινωνιακή φιέστα από αυτές, που της αρέσουν;

Ο Πρωθυπουργός οφείλει να ξεκαθαρίσει την ελληνική θέση. Το Ποτάμι υποστήριζε και υποστηρίζει ότι πρέπει να διαπραγματευθούμε τη μείωση του χρέους. Η περαιτέρω μείωση των επιτοκίων, η επιμήκυνση στο χρόνο αποπληρωμής, η περίοδος χάριτος ώστε να δοθεί χρόνος στην ελληνική οικονομία να ανασάνει, είναι μέρος αυτής τη�� διαπραγμάτευσης.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό για να το αφήσει η κυβέρνηση στα χέρια του κυρίου Καμμένου και της κυρίας Κωνσταντοπούλου”.

 

Διαβάστε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Νέο σόου της Κωνσταντοπούλου

ΚΚΕ: Παιχνίδια αποπροσανατολισμού

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ