ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ για το “χιλιάρικο” και τις “συνιστώσες”

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ για το “χιλιάρικο” και τις “συνιστώσες”

Στα ύψη ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο μετά τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για επιστροφή στη δραχμή από τον ΣΥΡΙΖΑ, με αναφορά στον Παναγιώτη Λαφαζάνη, και την επίθεση της Σοφίας Βούλτεψη στην αξιωματική αντιπολίτευση για τον «πόλεμο των συνιστωσών».

«Είτε η χώρα θα αποταθεί ικέτης στους πιστωτές της για ένα ακόμα σκληρότερο μνημόνιο είτε θα επιστρέψει στη δραχμή προς μεγάλη ικανοποίηση του κ. Λαφαζάνη, το προφίλ του οποίου ενδεχομένως να κοσμεί το νέο χιλιάρικο», δήλωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ελεύθερο Τύπο, προκαλώντας την αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το δίδυμο Κυριάκος Μητσοτάκης και Σοφία Βούλτεψη διαθέτει πράγματι αρκετή φαντασία. Μόνο που αυτή τη φαντασία τη σπαταλάει για να ανακαλύπτει φαντάσματα στον ΣΥΡΙΖΑ και για να προωθεί ένα νέο ραγιαδισμό. Βρίσκονται σε καλό δρόμο, να τον συνεχίσουν», δήλωσε ο κ. Λαφαζάνης.

Από την πλευρά της, η Σοφία Βούλτεψη σχολιάζοντας τις «κόκκινες γραμμές» που έθεσε η αριστερή πλατφόρμα κατά τη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, είπε χαρακτηριστικά, «ΣΥΡΙΖΑ 1 εναντίον ΣΥΡΙΖΑ 2! Ξέραμε για συνιστώσες, δεν ξέραμε για πόλεμο συνιστωσών».

 

Δείτε το βίντεο του ALPHA:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ