Βραυρώνα: Ομολόγησε ο πατέρας του βρέφους ότι το πέταξε στα σκουπίδια – «Γεννήθηκε νεκρό»

Εξελίξεις στην υπόθεση με το νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα.  Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 24χρονος πατέρας από το Νεπάλ φέρεται να ομολόγησε ότι πέταξε το βρέφος σε κάδο απορριμμάτων. Ωστόσο, υποστήριξε πως το μωρό γεννήθηκε νεκρό.

Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως προσπάθησε να δει αν το βρέφος είχε σφυγμό. Όταν διαπίστωσε πως δεν είχε, φοβήθηκε και αποφάσισε να το πετάξει στα σκουπίδια. Ο άνδρας ισχυρίζεται ότι δεν χτύπησε το βρέφος, και πιθανότατα χτύπησε το κεφάλι του στη γωνία του κάδου απορριμμάτων.

«Κατάλαβα ότι είχε γεννήσει λίγες ώρες πριν, ένα μεγάλο έμβρυο 3 κιλών, τελειόμηνο»

«Κατάλαβα ότι έχει γεννήσει λίγες ώρες πριν, ένα μεγάλο έμβρυο περίπου 3 κιλών, τελειόμηνο», ανέφερε ο γυναικολόγος – μαιευτήρας, Θανάσης Δούσκος, που εξέτασε πρώτος την μητέρα.

Ο γιατρός, που εφημέρευε εκείνη τη στιγμή, στο νοσοκομείο που επισκέφθηκε το ζευγάρι, αργά το βράδυ της Πέμπτης (09/05), μιλώντας στο MEGA, είπε ότι, «χθες, περί τις 23:30, όταν και εφημερεύαμε μαζί με τον διευθυντή μου, με καλέσανε γιατί προσήλθε με ταξί ένα ζευγάρι από το Νεπάλ μαζί με έναν διερμηνέα. Η γυναίκα μου είπε ότι έχει περίοδο, αλλά στην κλινική εξέταση κατάλαβα ότι είχε γεννήσει λίγες ώρες πριν, ένα μεγάλο έμβρυο 3 κιλών, τελειόμηνο».

«Το έμβρυο θα μπορούσε να ζήσει»

Την ίδια στιγμή, ο κ. Δούσκος, σημείωσε ότι, «αμέσως τη ρώτησα που είναι το έμβρυο και άρχισε να μου λέει περίεργα πράγματα, ότι δεν ήταν έγκυος και ότι δεν ξέρει τι της λέω. Στην αρχή μιλούσε αγγλικά, ενώ μετά έκανε πως δεν ξέρει. Οπότε, κατευθείαν κάλεσα την αστυνομία. Και οι δυο είχαν πλήρη απάθεια και συναισθηματική απομάκρυνση από το γεγονός. Η ίδια υποστήριζε ότι ήταν έγκυος και ότι έχασε το μωρό πέντε μήνες πριν σε ένα χωράφι. Ο άνδρας της υποστήριζε πως δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος».

«Το έμβρυο θα μπορούσε να ζήσει, ήταν μεγάλη κύηση», κατέληξε ο ίδιος.

«Είναι ό,τι χειρότερο έχω δει»

Συντετριμμένος εμφανίστηκε στην κάμερα του MEGA, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Αϊδινιώτης, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που αντίκρισαν το νεκρό βρέφος στη χωματερή.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο ίδιος δήλωσε ότι, «είχα πάθει σοκ. Έφερα στο μυαλό μου την εικόνα του παιδιού μου. Είναι ό,τι χειρότερο έχω δει».

«Ανοίξαμε την κάψουλα που περιείχε 15 τόνους συμπιεσμένων σκουπιδιών. Ευτυχώς το βρέφος ήταν στην αρχή, αλλιώς θα έπρεπε να βγουν όλα τα σκουπίδια. Από τη συμπίεση θα έγινε και περισσότερη ζημιά. Είδα το κεφάλι του συμπιεσμένο, ενώ το χεράκι του εξείχε λίγο», συμπλήρωσε ο κ. Αϊδινιώτης.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ