Βούλτεψη: Ακτιβισμός της λάσπης…

Βούλτεψη: Ακτιβισμός της λάσπης…

Σφοδρή φραστική επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, και προσωπικά στον Πάνο Σκουρλέτη, εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, κάνοντας λόγο με δηλώσεις της στον ΣΚΑΙ για «σχέδιο ανωμαλίας» και «ακτιβισμό της λάσπης».

Η κ. Βούλτεψη απαντώντας σε νέες δηλώσεις του κ. Σκουρλέτη τον χαρακτήρισε λασπολόγο και τόνισε ότι «δεν μπορείς να λες ελαφρά τη καρδία σε ένα τηλεοπτικό παράθυρο, και με βάση μη επιβεβαιωμένα ρεπορτάζ, τέτοια πράγματα για χρηματισμό βουλευτών». «Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται, και οποίος έχει τη λάσπη λασπώνει» απάντησε χαρακτηριστικά στις σημερινές δηλώσεις του κ. Σκουρλέτη και πρόσθεσε: «Αυτή η συμπεριφορά είναι πρωτοφανής στην Ευρώπη και τον κόσμο, μόνο ο Μπέπε Γκρίλο έχει παρόμοια».

«Δεν είναι συμπεριφορά αυτή, αποτελεί περιφρόνηση προς το δημοκρατικό πολίτευμα και τον κοινοβουλευτισμό. Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε ακτιβισμό του πεζοδρομίου και τώρα πέρασε στον ακτιβισμό της λάσπης. Προσπαθούν να στοχοποιήσουν ανθρώπους, να τους λασπώσουν ώστε ο λαός να έχει στον νου του ότι ο βουλευτής ψήφισε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όχι επειδή θέλει τη σταθερότητα της χώρας αλλά επειδή χρηματίστηκε. Είναι σχέδιο ανωμαλίας» ανέφερε η κ. Βούλτεψη.

 

Διαβάστε επίσης:

Σκουρλέτης: Τι να σκεφτούν οι βουλευτές στην ψήφο για τον Πρόεδρο

Πάγκαλος: Το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ έκαψε τρεις ανθρώπους στη Marfin

ΦΩΤΟ-“Αχρηστο υλικό” το βαγόνι που μετέφερε τα οστά του Κολοκοτρώνη

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ