Ο Κοντονής για το “εμπάργκο” στον Άδωνι

Ο Κοντονής για το “εμπάργκο” στον Άδωνι

 

Για το «εμπάργκο» του ΣΥΡΙΖΑ στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, μίλησε ο Σταύρος Κοντονής στην εκπομπή του Μάκη Γεωργίου και του Τάκη Χατζή, στον Real Fm 97.8.

«Είναι απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας και είναι σεβαστή από όλους», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε:

«Το ζήτημα είναι ότι δεν μπορούμε να ξεπερνάμε ένα μέτρο ευπρέπειας και ευγένειας. Δεν μπορούμε να μιλάμε με έναν τρόπο πεζοδρομιακό ούτε για τον Πρωθυπουργό, ούτε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για κανένα πολιτικό πρόσωπο. Διότι τότε θα γίνουμε ζούγκλα».

Ερωτηθείς για τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το χρέος, ξεκαθάρισε ότι «δεν θα προχωρήσουμε σε καμία μονομερή ενέργεια».

«Εμείς ζητάμε σε κάθε περίπτωση μία διεθνή συνάντηση, ιδίως των χωρών του Νότου, για να αντιμετωπιστεί το ζήτημα του χρέους το οποίο είναι πρόβλημα ευρωπαϊκό. Ένα ευρωπαϊκό πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί με μονομερείς ενέργειες», είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαι αισιόδοξος διότι φαίνεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο με την πολιτική της Γερμανίας, η οποία επιδιώκει από το 1914 αυτό που κάνει σήμερα σε όλα τα κράτη της Ευρώπης»,  υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ακούστε το ηχητικό:

 

 

Διαβάστε επίσης:

Άδωνις: Ομόφωνη απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ το “εμπάργκο”

ΝΔ: Απόπειρα φίμωσης του Άδωνι Γεωργιάδη 

BINTEO-Γεωργιάδης: “Αντιδημοκρατικός ο αποκλεισμός μου από τον ΣΥΡΙΖΑ” 

Τι λέει ο Άδωνις για το “εμπάργκο” του ΣΥΡΙΖΑ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ