Καλλιάνος: «Ακρωτηρίασαν το δάχτυλο του πατέρα μου σε ένα απλό δωμάτιο και όχι στο χειρουργείο»

Δύο νέα συγκλονιστικά στοιχεία, όπως τα χαρακτήρισε ο ίδιος, έδωσε ο Γιάννης Καλλιάνος για τον θάνατο του πατέρα του, μετά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο «Αττικόν», μιλώντας σε εκπομπή του MEGA.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο ίδιος, «ο πατέρας μου έφυγε με εικόνα σήψης από το νοσοκομείο της Βούλας και μπήκε στην αγγειοχειρουργική κλινική του Αττικού νοσοκομείου Αθηνών. Εκεί, τον έβαλαν σε ένα δωμάτιο, του έκαναν εξετάσεις, δίπλα σε έναν άρρωστο, σε μία απλή κλίνη που δεν είχε τίποτε άλλο πέρα από έναν όρο. Ήταν ο ένας δίπλα στον άλλον, είτε έχεις πονοκέφαλο είτε έχεις πάθει ανακοπή. Την επομένη μέρα, σε αυτή την αίθουσα μπήκαν οι ιατροί και ακρωτηρίασαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του πατέρα μου. Πολύ πιθανόν να κόλλησε και κάποιο μικρόβιο εκείνη τη στιγμή».

Στη συνέχεια, ο κ. Καλλιάνος αναφέρθηκε στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του νοσοκομείου σχολιάζοντας ότι, «αυτό είναι κακούργημα (σ.σ. η ανακοίνωση με το ιατρικό ιστορικό του πατέρα), είναι ιατρικό απόρρητο και πάνω στον πανικό τους έβγαλαν όλα αυτά τα πράγματα. Θα κινηθώ νομικά τιμώντας τη μνήμη του πατέρα μου, αλλά και γιατί έχω πάρει χιλιάδες μηνύματα από ανθρώπους που έχουν αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις».

«Ζητώ από τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, να βγει και να πει για το τελευταίο τηλεφώνημα που το έκανα, που τον κάλεσα κλαίγοντας και του είπα να βοηθήσει ώστε να μπει ο πατέρας μου σε μια ΜΑΦ», πρόσθεσε ο κ. Καλλιάνος.

Δείτε όλες τις δηλώσεις του κ. Καλλιάνου:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ