Στη διάσκεψη των προέδρων ο καυγάς

Στη διάσκεψη των προέδρων ο καυγάς

Ρεπορτάζ: Ζαφειριάδου Μαριτίνα

 

Στη διάσκεψη των Προέδρων έφτασε το θέμα του …καυγά μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Μιχάλη Κασσή προ ημερών στην Ολομέλεια της Βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Δραγασάκης υποστήριξε ότι ο προεδρεύων εκείνη τη στιγμή Γιάννης Δριβελέγκας θα έπρεπε να είχε διακόψει τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ όταν άρχισε να επιτίθεται στην κ. Κωνσταντοπούλου, άποψη που ασπάστηκε σε μεγάλο βαθμό και ο Νίκος Βούτσης.

Υποστήριξαν μάλιστα ότι θα έπρεπε ο κ. Δριβελέγκας να έχει ανακαλέσει στην τάξη τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και να του έχει ζητήσει να ανακαλέσει και εκείνος με τη σειρά του όσα είπε εις βάρος της κ. Κωνσταντοπούλου περί επιδομάτων…

Το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση των εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ στη Διάσκεψη, οι οποίοι και φέρονται να υποστήριξαν ότι δεν πρόκειται για μία αφηρημένη αναφορά σε πρόσωπα, αλλά για ένα πρόσωπο που δημιουργεί συχνά προβλήματα, χρησιμοποιεί απαξιωτικές εκφράσεις για το Προεδρείο και παρεμβαίνει στην έδρα αλλάζοντας τη σειρά των ομιλητών, προκειμένου να μιλά πάντα τελευταία. Υποστήριξαν μάλιστα ότι ο κ. Δριβελέγκας λειτούργησε απολύτως ψύχραιμα και επέδειξε ιώβεια υπομονή.

Με την τελευταία άποψη φέρονται να συνέπλευσαν οι κ.κ. Νεράντζης και Βλάχος, ενώ οι ίδιες πληροφορίες επιμένουν πως παίρνοντας τον λόγο ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, κάλεσε τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη να είναι για περισσότερες ώρες στην έδρα.

 

Πηγή: real.gr

 

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-Μεταμεσονύχτιο επεισόδιο στη Βουλή

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ