Πιπιλή: Ο Καραμανλής θα τον είχε πλακώσει στις μπάτσες

Πιπιλή: Ο Καραμανλής θα τον είχε πλακώσει στις μπάτσες

«Άστραψε» και «βρόντηξε» κατά του Νικήτα Κακλαμάνη και του Πάνου Καμμένου η Φωτεινή Πιπιλή σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επικαλούμενη την γνωριμία της με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή τόνισε πως εάν ο εθνάρχης βρισκόταν εν ζωή θα είχε χειροδικήσει εις βάρος του Νικήτα Κακλαμάνη μετά το παρών που ψήφισε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής στην ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.

«Εγώ τον ήξερα από 20 χρονών τον εθνάρχη. Αν ζούσε, αν μπορούσε να μετακινηθεί από εκεί που βρίσκεται θα είχε σηκωθεί και θα τον είχε πλακώσει στις μπάτσες», τόνισε η κ. Πιπιλή.

Καυστικότατη εμφανίστηκε και για τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, για τον οποίον είπε, «ο λαλίστατος προστάτης του έθνους, Πάνος Καμμένος, είναι ανεπάγγελτος. Από 25 ετών ζει από τη βουλευτική του αποζημίωση».

Από τα «πυρά» της κ. Πιπιλή δεν ξέφυγε ούτε και ο Γιώργος Παπανδρέου, τον οποίον κατηγόρησε για το γεγονός ότι έφερε την χώρα στο μνημόνιο ενώ τώρα καταψηφίζει το πολυνομοσχέδιο.

«Γιώργος Παπανδρέου, η Λούκα Κατσέλη, ο Χάρης Καστανίδης αυτή η θλιβερή ΠΑΣΟΚαρία μας έφεραν την τρόικα και τώρα μας κουνάνε και το δάκτυλο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ