Sophia Bush: Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι είναι queer – «Επιτέλους μπορώ να ανασάνω»

Η ηθοποιός Sophia Bush λέει ότι τελικά νιώθει ότι «μπορεί να αναπνεύσει» αφού αποκάλυψε ότι είναι queer. Όπως αναφέρει σε συνέντευξή της στο Glamour βρήκε την αγάπη με την Αμερικανίδα σταρ του ποδοσφαίρου Άσλιν Χάρις.

Η σταρ του One Tree Hill εμφανίστηκε δημόσια ως queer σε ένα ειλικρινές προσωπικό δοκίμιο για το Glamour με τίτλο «Επιτέλους νιώθω ότι μπορώ να αναπνεύσω».

Η σταρ του εξωφύλλου του περιοδικού για τον Απρίλιο γράφει ότι το coming out στα 41 της χρόνια, με την κοπέλα της στο πλευρό της, την κάνει να νιώθει ξανά σαν τα «πρώτα της γενέθλια».

«Δεν νομίζω ότι μπορώ να εξηγήσω πόσο βαθύ είναι αυτό», γράφει. «Νιώθω σαν να φορούσα ένα βαρύ γιλέκο για ποιος ξέρει πόσο καιρό. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο βαρύ ήταν μέχρι που τελικά το άφησα κάτω. Αυτό μπορεί να ακούγεται τρελό – αλλά νομίζω ότι θα το καταλάβουν  άλλοι άνθρωποι που βρίσκονται σε ανάρρωση από τραύμα – παίρνω ξανά βαθιές ανάσες. Νιώθω τα πόδια μου. Μπορώ να νιώσω τα πόδια μου στα παπούτσια μου αυτή τη στιγμή. Με κάνει να θέλω να κλάψω και να γελάσω ταυτόχρονα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Glamour (@glamourmag)

Η αποκάλυψη της ηθοποιού έρχεται μετά την αίτηση διαζυγίου από τον επιχειρηματία Γκραντ Χιουζ τον Αύγουστο του 2023, έπειτα από έναν χρόνο γάμου. Η Χάρις, η οποία έπαιξε στις εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου των ΗΠΑ που κέρδισαν το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2015 και το 2019, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τη σύζυγό της Αλί Κρίγκερ τον Σεπτέμβριο.

«Δεν απατήσαμε τους συντρόφους μας»

Σε αντίθεση με τις υποθέσεις ότι η ηθοποιός και η πρώην παίκτρια ποδοσφαίρου είχαν εξωσυζυγική σχέση και στη συνέχεια τελείωσαν τους γάμους τους, η ηθοποιός τονίζει στο δοκίμιό της ότι καμία από τις δύο δεν απάτησε.

Εξηγεί ότι αυτή και η Χάρις, που είχαν γνωριστεί το 2019, ήρθαν πιο κοντά μετά τους χωρισμούς τους πέρυσι και βοήθησαν η μία την άλλη να θεραπευτεί, ως φίλοι. Έπειτα, μια μέρα, λέει η  Bush, ζήτησε από την Χάρις να πάει σε μια «έξοδο χωρίς φίλους» – και ήταν μια από τις «πιο σουρεαλιστικές εμπειρίες» της ζωής της. «Ίσως ήταν όλα μοιραία. Ίσως είναι πραγματικά μια εκδοχή της αόρατης θεωρίας χορδών. Δεν ξέρω πραγματικά», γράφει η ηθοποιός. «Αλλά ξέρω ότι για μια αστραφτερή στιγμή ένιωσα ότι ίσως το σύμπαν συνωμοτούσε για μένα. Και αυτό το συναίσθημα που έχω στα κόκκαλά μου είναι αυτό που θα το κρατήσω ανεξάρτητα από το πού πάνε τα πράγματα από εδώ».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ