Ο Διευθυντής του MEGA για τον Παππά της Χρυσής Αυγής :”μας κατούρησε ελληνοπρεπώς”

Ο Διευθυντής του MEGA για τον Παππά της Χρυσής Αυγής :”μας κατούρησε ελληνοπρεπώς”

“Ιδού ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, επί τω έργω…

Κατουράει «ελληνοπρεπώς» στην είσοδο του Μega…” σημειώνει σε κείμενό του το blog του Διευθυντή Ειδήσεων και ενημέρωσης του MEGA, aixmi.gr.

 Με αυτό τον τρόπο, ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος σχολίασε την διαμαρτυρία της Χρυσής Αυγής στις εγκαταστάσει του MEGA , ενώ όπως γράφει το aixmi.gr :”Στο τέλος της «σεμνής τελετής» ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Χρήστος Παππάς, ο Ηλίας Παναγιώταρος και άλλοι πέταξαν ταραμοσαλάτα τις τζαμαρίες του σταθμού…”

   Στο κείμενο που ανέβασε ο ιστότοπος  του Χρήστου Παναγιωτόπουλου επισημαίνεται:

  “Ιδού ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, επί τω έργω…

Κατουράει «ελληνοπρεπώς» στην είσοδο του Μega, σε έναν προφανή συμβολισμό περιφρόνησης του Μωάμεθ του Πορθητή και του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς -δεν έχει σημασία αν το σήριαλ για τον Σουλεϊμάν μεταδίδεται από τον Αντέννα…

Υποδυόμενος τον γνήσιο απόγονο του Νικηταρά του Τουρκοφάγου επέδειξε το πουλί του στην άοπλη τζαμαρία, πίσω από την οποία διείδε την ύπαρξη του φοβισμένου τούρκικου ασκεριού…

Σε πρωτοφανείς αθλιότητες προχώρησαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που ηγήθηκαν συγκέντρωσης μερικών εκατοντάδων θιασωτών τους έξω από το Μega.

Διαμαρτυρόμενοι, υποτίθεται, για τα τουρκικά σήριαλ εξαπέλυσαν οχετό ύβρεων κατά του τηλεοπτικού σταθμού.

«Πατρίς Θρησκεία, Ορθοδοξία, γαμ…ται το Μega και η Τουρκία» ήταν ένα απ’ αυτά, καθώς και «Σκατά σκατά στον τάφο του Κεμάλ».

Οι «κόσμιες» διαμαρτυρίες κορυφώθηκαν όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Παππάς κατούρησε έξω από την είσοδο του καναλιού… Αμέσως το ανακοίνωσε υπερηφάνως στο κοινό του, το οποίο φώναζε εν χορώ «Τσεκούρι και φωτιά στα τούρκικα σκυλιά».

.

Προσέξετε: Αυτά δεν τα έκαναν χούλιγκανς που έκρυβαν τα πρόσωπά τους σε κουκούλες, αλλά βουλευτές που 500 χιλιάδες Έλληνες τους έστειλαν στη Βουλή…

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στην ιστοσελίδα της η Χρυσή Αυγή!!!”

 

Δείτε το βίντεο από το “aixmi.gr”:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ