«Πέτα τη φριτέζα» – Το enikos.gr μπήκε στην πρώτη ανάγνωση

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ.

Ότι ο εξαιρετικός Γιάννης Μπέζος γυρίζει δυναμικά στον ΑΝΤ1 που αγκάλιασε μια σειρά από μεγάλες επιτυχίες του, το ξέρεις! Όπως ξέρεις ότι το σίριαλ που θα τον δούμε λέγεται «Πέτα τη φριτέζα» και υπογράφεται από τους Γιώργο Κρητικό – Μάκη Πιτταρά στο σενάριο και από τον στενό συνεργάτη του Μπέζου, Ανδρέα Μορφονιού στην σκηνοθεσία. Προ ημερών έγινε η πρώτη ανάγνωση για την εξαιρετικά φιλόδοξη σειρά και το enikos.gr ήταν εκεί για να δώσει ένα… πρώτο κλίμα. Απολαύστε λοιπόν τους συντελεστές και την…dream team που φτιάχτηκε! Πλάι στον χαρισματικό Μπέζο θα δούμε τους εξαίρετους Φάνη Μουρατίδη, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Ελένη Ουζουνίδου, Τζένη Μπότση, Νικολέτα Κοτσαηλίδου κλπ.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΡΙ…

Ο Κίμωνας (Φάνης Μουρατίδης) είναι ένας γίγαντας της παγκόσμιας γαστρονομίας που ζει και διαπρέπει μακριά από την Ελλάδα. Η ζωή του είναι γεμάτη αναγνώριση και αστέρια Μισελέν. Ξαφνικά, μαθαίνει ότι ο άνθρωπος που τον μεγάλωσε δεν είναι ο πραγματικός του πατέρας. Ο βιολογικός του πατέρας ο Αντρέας (Γιάννης Μπέζος) έχει μια ψαροταβέρνα σε ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό που πάει για κλείσιμο.

Ο chef αποφασίζει να πάει στο χωριό και να «σώσει» την επιχείρηση του πραγματικού του πατέρα Αντρέα χωρίς να του αποκαλύψει ότι είναι γιος του. Σε αυτό το μαγευτικό παραθαλάσσιο χωριό, ο διάσημος chef θα ανακαλύψει μια ολόκληρη νέα οικογένεια και έναν πολύ διαφορετικό κόσμο που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ