Ο Παπαπέτρου πάει ΑΝΤ1 με τη Ζέτα;

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του Βασίλη Μπουζιώτη 

Κι ενώ από το Μεγάλο Κανάλι υποστηρίζουν ότι άμεσα πρόκειται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το νέο κύκλο της σειράς Κάτω Παρτάλι για να προβληθεί του χρόνου,πηγές του enikos.gr λένε ότι είναι πολύ χλωμό πλέον να συμβεί αυτό…

Οι –απλήρωτοι ακόμα-ηθοποιοί έχουν σκορπίσει στους πέντε ανέμους και είναι δύσκολο να μαζευτούν ξανά και να γυριστούν τα δέκα τελευταία επεισόδια για να προβληθούν τον Νοέμβριο…Έχοντας μείνει μια ολόκληρη χρονιά εκτός «αέρα» η δουλειά, έχει νόημα να γυρίσει…του χρόνου λες κι είμαστε στην Αμερική;

Όπως όλα δείχνουν-το έκανα το εκτενές ρεπορτάζ μου- ο Λευτέρης Παπαπέτρου που κουράστηκε να είναι στην…αναμονή, σχεδιάζει ήδη το επόμενο τηλεοπτικό του «χτύπημα» που θα φιλοξενηθεί στον ΑΝΤ1.

Πρώτος σε είχα ενημερώσει ότι τον «πολιορκούν» από το Μαρούσι κι έχει κάνει και τα πρώτα ραντεβού με τον Τζώνυ Καλημέρη και τώρα μαθαίνω ότι προχωρά θερμότατα αυτό το «φλερτ».

Μάλιστα,ένα πουλάκι μου είπε ότι δεν αποκλείεται στη νέα σειρά που έχει για την ώρα στο μυαλό του,να συνεργαστεί με την Ζέτα Μακρυπούλια, την οποία προόριζε για πρωταγωνίστρια στο «Κάτω Παρτάλι» του.

Η Ζέτα έχει δεχτεί κι αυτή στενό μαρκάρισμα από το Μαρούσι,έχει κάνει κι αυτή τα ραντεβού της με τον Τζώνυ ,αλλά δεν έχουν καταλήξει στο πως και τι και δεν έχουν μπει και οι υπογραφές.      

Σόου δεν επιθυμεί να κάνει πάλι η Ζέτα και η σειρά που την ήθελε να ερωτεύεται ένα φούρναρη δεν μοιάζει να προχωράει.

Άρα; Άρα είναι ελεύθερη! Και που θα ήταν πιο ευτυχισμένη να «κλείσει» αν όχι σε σειρά του Παπαπέτρου με τον οποίο «έκλεισε»για το «Παρτάλι» χωρίς να ξέρει καν τι ρόλο θα παίξει-στα τυφλά που λένε; Λέτε να; Ο καιρός θα δείξει!

Ε,ναι, θα επανέλθω! 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ