Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, Μέμο!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του Βασίλη Μπουζιώτη 

Ξεκινώ με τηλεοπτικό νέο, μια και αυτό στο οποίο… πρόδωσα τα της νέας σειράς του μαιτρ Λευτέρη Παπαπέτρου με Καβογιάννη- Μακρυπούλια έχει «χτυπήσει» κόκκινο.          

Μπαίνει στην «Μουρμούρα» ο Μέμος Μπεγνής

Το ξέρω ότι έχεις αγωνία και στην παρατείνω [γέλια]. Λοιπόν, ναι, ο εξαιρετικός Μέμος που πέτυχε φέτοςμια από τις πιο δυνατές θεατρικές του ερμηνείες στο «Sweet Charity» θα … χτυπήσει στην «Μουρμούρα», αλλά όχι,δεν «έκλεισε» στο μόνιμο καστ.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μου θα… σκάσει μύτη στο τελευταίο φετινό επεισόδιο της κωμικής σειράς ερμηνεύοντας τον … Ένγκελμπρεκτ, τον Ελληνοσουηδό [!] γιο του άντρα που παντρεύεται τη μάνα του ήρωα που παίζει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης-ο οποίος βλέποντάς τον…πετάει καντήλες         σε αντίθεση με την σύζυγό του [Δάφνη Λαμπρόγιαννη] που…κόβεται βλέποντάς τον.

Μα όλα εγώ; Ναι, όλα εγώ. Θες κι άλλο;

Στενό μαρκάρισμα δέχεται ο Μέμος για σειρές δικές μας και της Κύπρου, αλλά τον βλέπω να ενδίδει στην πρόταση που του έκανε ο «δαιμόνιος» παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης να πρωταγωνιστήσει στο καθημερινό που ετοιμάζει για τον Alpha με σκηνοθέτη τον Γιάννη Βασιλειάδη…

Τι άλλο να σου πω για Μπεγνή; Βρίσκεται σε συζητήσεις για τον θεατρικό χειμώνα, πολιορκείται για διάφορα μεγάλα θέατρα [δεν σου λέω άλλα!], αλλά το μυαλό του και η καρδιά του είναι στο τοπ μιούζικαλ “Sunset Boulevard” που λέγεται πως θα δούμε στο Badminton.

Μακάρι, έχω να πω. Μακάρι!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ