«Έκλεισε» την «Οικογένεια Μπελιέ» ο Λάκης!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη 

Μπορεί να απολαμβάνει την καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία του «Θεέ μου,τι σου κάναμε;», δεν σταματά όμως να σχεδιάζει τα επόμενα θεατρικά του «χτυπήματα» ο Λάκης Λαζόπουλος.

Έγκυρες πηγές του enikos.gr λένε πως ο πολυσχιδής δημιουργός «έκλεισε» ήδη τα δικαιώματα της εντυπωσιακής «Οικογένειας Μπελιέ» του Ερίκ Λαρτιγκό που απολαύσαμε το καλοκαίρι στα σινεμά με τους Λουάν Εμερά, Καρίν Βιάρ, Φρανσουά Νταμιέν, Ερικ Ελμοσινό.

Πολλοί ήταν οι μνηστήρες για τα δικαιώματα του γερού «La Famille Βélier»,αλλά ήταν ο Λαζόπουλος που κατάφερε να τα πάρει. Δεν ξέρω για την ώρα που και πότε θα το ανεβάσει κι αν θα παίξει ο ίδιος,αλλά το σημαντικό είναι ότι πήρε τα δύσκολα δικαιώματα. Ποιο είναι το στόρι; Όταν η κόρη μιας οικογένειας κωφών ανακαλύπτει το ταλέντο της στο τραγούδι κι έχει την προοπτική να φύγει για το Παρίσι, βρίσκεται διχασμένη απέναντι στη επιθυμία της και την αδυναμία της να εγκαταλείψει την οικογένειά της, η οποία βασίζεται πάνω της, αφού αποτελεί το συνδετικό της κρίκο με τον υπόλοιπο κόσμο.Θα επανέλθω με λεπτομέρειες για το πώς και που.

Για την ώρα μπορείτε να απολαύσετε τον Λάκη σε γερό «πάντρεμα»με την χαρισματική Μαρία Καβογιάννη στο «Θεέ μου,τι σου κάναμε».

Υ.Γ. Μήπως, τώρα που το σκέφτομαι, είναι ωραία ιδέα να παίξουν οι δύο τους και πάλι το ζευγάρι στην «Οικογένεια Μπελιέ» αφού δένουν τόσο;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ