Από το κρεβάτι της Ασημίνας στις «Άγριες Μέλισσες», σε «Όργιο» ο Βασιλώττος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

New blood in the block.Ο τάχιστα ανερχόμενος Γιάννης Βασιλώττος μπορεί να έχει αποφοιτήσει μόνο δύο χρόνια από τη δραματική σχολή, ήδη όμως «χτυπά» σε πολλαπλά ταμπλό στο θέατρο, το σινεμά και την τηλεόραση. Οι προβολείς έπεσαν δυνατά πάνω του με το «εισέβαλε» δυναμικά στις «Άγριες Μέλισσες» ως Μπάμπης, αναστατώνοντας ερωτικά την Ασημίνα-Έλλη Τρίγγου στα καλύτερά της!-.Χθες είδαμε το πρώτο παθιασμένο φιλί τους, έρχονται όμως και ερωτικές σκηνές για το ζευγάρι, που θα ανεβάσουν το θερμόμετρο στο…κόκκινο! Ο Βασιλώττος κέρδισε και τους δημιουργούς της τοπ σειράς του ΑΝΤ1 και τους συναδέλφους του και θα παραμείνει σ’ αυτή μέχρι και το φινάλε της μέσα από ανατροπές που θα συζητηθούν ιδιαίτερα.

Θεατρικό «χτύπημα»

Ενώ λοιπόν «τρέχουν»τα γυρίσματα για το δυνατό αυτό σίριαλ ,περιμένει εναγωνίως να ανοίξουν τα θέατρα για να παρουσιαστεί στο θέατρο Άλφα η ζηλευτή «Ιστορία του σκύλου που τον έλεγαν πιστό»του Λουίς Σεπούλβεδα που διασκεύασε και σκηνοθέτησε ο εξαίρετος Κώστας Γάκης,για να παίξει δίπλα του και πλάι στους καίριους Ηλέκτρα Αρσενίδου-Τζωρτζίνα Βαρδουλάκη.

Κινηματογραφικός «οργασμός»

Ο…μαραθωνοδρόμος ηθοποιός-σκηνοθέτης και μουσικός Γιάννης Βασιλώττος «χτυπά» και στο σινεμά! Πρωταγωνιστεί στην μεγάλου μήκους ταινία του πολυσχιδή Θοδωρή Βουρνά «Dissolved»που τον θέλει σε gay ρόλο-η ταινία θα βγει στις αίθουσες μέσα στο 2021-,ενώ μαζί του έκανε και μια μικρού μήκους ταινία, που αναμένουμε να βγει άμεσα. Πρωταγωνιστής είναι όμως και στην «Αγέλη Προβάτων» του ικανού Δημήτρη Κανελλόπουλου στην οποία «συναντά» δύο κορυφαίους συναδέλφους του,τον Άρη Σερβετάλη και τον Δημήτρη Λάλο.Στο … μενού των κινηματογραφικών «χτυπημάτων» του είναι και το «Sea you»όπου υπογράφει σενάριο- σκηνοθεσία μουσική και παίζει, αλλά και το «Όργιο»που επίσης έρχεται-εδώ παίζει κι έχει γράψει πάλι μουσική. Δεν περιγράφω άλλο.Και εις άλλα, μια και ο προικισμένος καλλιτέχνης ήρθε για να μείνει και το αποδεικνύει με το σπαθί του…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ