Ο Ρώμας «χτυπά» ως…Βαφτιστικός της Κυρίας στην «Αθηναΐδα»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Ο πολυπράγμων Χάρης Ρώμας ετοιμάζεται να «χτυπήσει»στο θέατρο «Αθηναΐς»-η θεατρική σκηνή «Ζωή Λάσκαρη»ανακαινίζεται και αλλάζει διεύθυνση αποκτώντας νέο όνομα»- που βρίσκεται στον ομώνυμο πολυχώρο, με κάτι ιδιαίτερο! Το έργο που θα παρουσιάσει η κεντρική σκηνή για την θεατρική σεζόν 2018-2019 είναι η γαλλική φάρσα «Ο Βαφτιστικός της κυρίας» των Ενεκέν, Βεμπέρ και ντε Γκορς, σε μετάφραση και ελεύθερη διασκευή του Χάρη Ρώμα.

Σημειωτέον ότι στη φάρσα αυτή στηρίχτηκε ο Θεόφραστος Σακελλαρίδης για να γράψει τον περίφημο «Βαφτιστικό»του που θεωρείται η δημοφιλέστερη ελληνική οπερέτα όλων των εποχών.

Την σκηνοθεσία της παράστασης έχει αναλάβει ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας, ενώ συμπρωταγωνιστούν μαζί του οι: Σωτήρης Καλυβάτσης, Θεοφανία Παπαθωμά, Όθων Μεταξάς, Κατερίνα Τσάβαλου, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Αντώνης Καλομοιράκης και Εύη Κολιούλη.

Στο θέατρο «Αθηναΐς» θα λειτουργήσουν ακόμη Β’σκηνή αλλά και παιδικό στέκι. Θα επανέλθω για αυτά αμεσότατα,αφού σε ενημερώσω ότι την παραγωγή κάνει ο πολυσχιδής Στράτος Μαρκίδης.Με το καλό!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ